lørdag den 4. februar 2012

Photo Challenge #4: Knappenåle og de fremmede

Dagens fototema er "a stranger". Det kommer vi til.

I sidste indlæg fiffede jeg om danserindeben. I dag er der også et fif. Fiffet hjælper til at holde de tidligere omtalte kludder-smølfer lidt i skak. Mine garnnøgler har det med at filtre sig fuldstændig sammen det sekund, jeg har brugt lidt af dem. Det bliver hurtigt et uendelighedsprojekt at holde styr på dem. Men nu har jeg opdaget knappenålen. Den er perfekt til at sætte fast på snorenden og så - vupti - holde styr på garnnøglerne. Ta´ den, kludder-smølfer:


Nu nærmer vi os "en fremmed", som er dagens tema i februars fotoudfordring. For en fremmed er lige præcis, hvad der er udenpå min æske til knappenåle. Faktisk er det mere præcist en eksotisk anden:Mine synåle holder også til på samme tema. De hænger nemlig ud på en nålepude, som er broderet af en ældre, fremmed kvinde i den lillebitte ungarnske by Tàkos:

"De andre" var også temaet i danmarksindsamlingen i går. Coop havde (til stort publikumsbifald) samlet ind ved at sælge plastikposer ved kassen til de handlende. Ja, der var såmænd kunder, som havde købt flere, end de havde brug for, bare for at støtte det gode formål. Men ved at købe plastikposer?? Det er jo ikke som om, at Afrika indtil nu har haft stor fornøjelse af den vestlige overproduktion af emballage. Så kære coop, vil I ikke nok sælge æbler ved kassen næste år i stedet?

Hvem er din nærmeste fremmede i dag?
Skøn lørdag til dig fra 
tina


Flere dage fra Photo Challenge Feb 2012:

3 kommentarer:

 1. Min nærmeste fremmede... hmm... *tænkersådetknagerikon*

  Jeg er blank - jeg kan overhovedet ikke komme på nogen. :(

  Men lige over til dig og din lørdag :)

  Kh. Maria

  SvarSlet
 2. Undrede mig også over det med de plasticposer?!?

  Fin fin fortolkning af dagens tema :) Jeg har grublet og grublet og det eneste der kom til mig var alle de fremmede, der findes på ens feriebilleder, men orker ikke rigtig idag, så nu tror jeg bare jeg lader snottet løbe og lægger mig på sofaen, og så springer jeg (måske)på imorgen igen. Tak for tippet med knappenålene!!

  God resten af weekenden :)
  Knus

  SvarSlet
 3. Jeg sag præcis som dig! Undrende og tog mil hovedet, da de fortalte at de støtter ved at sælge dyre plastikposer, og at kunderne ovenikøbet havde købt flere end de havde "brug" for. Jeg sagde præcis det samme: "Jamen det er sku da Afrika (undskyld sproget) som kommer til at lide under, at i sælger plastikposer til at starte med, og nu gøri det for "deres skyld"??!! For mig var det helt hen i vejret, det giver absolut ingen mening, synes ikke det var specielt godt gennemtænkt.
  Jeg har brugt stofposer og indkøbsnet lige så lang tid jeg kan huske at jeg selv stod for mine indkøb, så jeg løber altid tør for skraldeposer :/

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina