fredag den 16. december 2011

365 To-Do's

Jeg har fundet en idé på pinterest: en bog med 365 sider - en side til hver dag til at skrive, hvad man er taknemmelig for. Hvis den bliver superfin, så kan det være, at mit kontrolgen sætter ind, så det kan blive en lille konkurrence med mig selv - så jeg rent faktisk får det gjort alle 365 dage i 2012. Ellers kan den blive til en to-do bog. Vi får se :-)

Kilde
Det er Monika Wright, som har lavet bogen på billedet - og hun har også mangfoldiggjort den, så du kan købe den på etsy, hvis du kan lide idéen, men ikke vil lave den selv. 


6 kommentarer:

 1. Rigtig sød ide må jeg sige. Men også ret ambitiøst... sådan umiddelbart for mig. Glæder mig til at se hvad du finder ud af :)

  KH

  SvarSlet
 2. Spændende blog du har. Jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 3. Thanks so much for the honor of featuring my Gratitude Journals here on your lovely blog!

  Monika
  iloveitall.etsy.com

  SvarSlet
 4. Hej Anne: Ja, virkelig ambitiøst. Jeg har faktisk allerede været i gang i nogle måneder. Men jeg kan ikke rigtig overholde det. Men jeg vil prøve at narre mig selv i en fælde, hvor bogen er så lækker, at jeg ikke kan lade være :-)

  Hej diy se her hvordan: Hvor dejligt at du har fundet herind. Håber du bliver glad for at være her :-)

  Hey Monika: You are so very welcome. I love your idea and your creative books. Very inspirering :-)

  SvarSlet
 5. Det lyder som en super fed ide.. Må på jagt efter en bog med sider nok i :)

  SvarSlet
 6. Hej Line. Der er faktisk ikke sider nok i min bog - desværre. Der mangler cirka 5 sider pr måned. Men jeg tænker, at der nok er et par dage som glipper, eller at nogle dage kan skrives på samme side :-)

  Håber du finder en rigtig god bog :-) KH tina

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina