tirsdag den 17. juni 2014

Jeres harlekinshåndklæder


Wooooohoooo! Jeg er simpelthen så overrasket og taknemmelig over alle de #harlekinshåndklæder, der har oversvømmet Instagram, siden jeg fik opskriften trykt i Hendes Verden. Oversvømmet? Ja, oversvømmet, sådan føles det faktisk. Altså på den gode, livgivende måde :-)

Lige nu nærmer vi os de 150 hashtags (i aug 2014 nærmer vi os hastigt 500!). Og så har jeg ikke regnet alle dem med, som tagger med variationer. Men altså, hvis du gerne vil have lige netop din udgave til at være med i samme feed, som de andre, så husk, at mærke det #harlekinshåndklæder (harlekin/harlekinhåndklæde osv er også dejlige tags, men så er du ikke sikker på at blive fundet).

Lad os lige se nogle af alle de skønne kreationer:


De fotos jeg bringer her bærer alle tagget #harlekinshåndklæder på Instagram. Her kan du kun se de nyeste, du skal ind i programmet, hvis du vil have hele historikken med.

Det er fantastisk at se, hvordan I inspirerer hinanden. En af dem, som virkelig har inspireret mange er Jeanette fra Lutter Idyl  Udover at vælge ultra lækre farver, har hun tilføjet en kontrastkant, som virkelig mange andre har taget til sig. Det kan jeg virkelig godt forstå. Über top-klasse! Jeg har lånt et foto fra hendes blog, så I kan se det: 


Noget andet der virkelig har slået mig er, hvor hjælpsomme I er. Flere gang har jeg set, hvordan en har stillet et spørgsmål eller delt en frustration - og vups, en anden mere garvet harlekiner er trådt til og kommet med gode råd og konstruktiv vejledning. Det er jeg helt vildt taknemmelig for. Så giver det virkelig mening for mig at dele sådan en opskrift, når det generer hjælp og nye fællesskaber. I like it!

Til min store overraskelse er der rigtig mange nybegyndere, som har kastet sig over mønsteret. Nogle har klaret det bare sådan vups, andre har kæmpet. Alt i alt: jeg er sgu imponeret!
   
Flere bloggere har lavet simpelthen så fine blogposter om deres harlekinshåndklæder:
Har jeg overset dig? Så skriv en kommentar nedenfor.

TAK allesammen!

KH
tina

PPS. Her er spørgsmål og svar ang harlekinshåndklæderne.
PPS. "Alt" om harlekinshåndklæderne.


13 kommentarer:

 1. De er bare så fine og meget forskellige! Det er et mønster, som giver så mange muligheder for at sætte sit eget præg. Det tror jeg er med til, at håndklædet er blevet så populært. Jeg har på Facebook set en kvinde, der har brugt mønstret i en klud, som matchede hendes håndklæde.

  Selv har jeg hæklet det til en kvinde i en pennevennepost, som jeg deltager i. Jeg tog udgangspunkt i et billede, som hende, jeg skulle sende til, havde lagt ind på Instagram. Det forestillede et hjørne af hendes stue, og så var det ellers bare at finde nogle matchende farver.

  Mit håndklæde kan ses i dette link: http://photomusen.blogspot.dk/2014/05/trad-og-garn-hklet-harlekinshandklde.html

  Endnu en gang tak for den dejlige opskrift!

  SvarSlet
 2. Årh hvor er det da bare for sejt Tina. Men naturligvis! Du er skøn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, og DU er så skøn, Liv. Min trofaste støtte :-)

   Slet
 3. De er så lækre de håndklæder! Du er altså så sej!!
  Hvis jeg kunne hækle havde jeg været i gang med nr. 3 ;-)
  Hav en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. :-D Fnis, jeg tænker også tit på alle de kjoler og puder jeg ville have, hvis jeg kunne sy. Tror jeg ville være i gang med kjole nummer 5 så :-)

   Og tak - selvom det jo faktisk er alle de fantastiske mennesker, som har grebet idéen og hækler løs, som er dem, der for alvor er seje!

   Dejlig Sommer til dig.

   Slet
 4. Dine håndklæder er helt klart også på min liste, Tina! De er så fine og smukke. Jeg skal bare lige have styr på den helt rigtige farvesammensætning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhr, nu er jeg allerede helt spændt på, hvordan de kommer til at se ud Astrid :-) Håber du kommer til at hygge dig med dem. Og hey, i øvrigt har jeg også tilmeldt mig Rya-kurset til efteråret.

   Slet
 5. Anonym6/22/2014

  Super flotte. Jeg er hende med karkluden der passer til. Fantastisk mønster��hilsen Heidi(frublom_ på instagram)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, sjov du lige kiggede forbi - du er en kendis, kan du jo se på kommentaren ovenfor :-D Min ideen er simpelthen også så fin!

   Slet
 6. De er så flotte...jeg skriver dem på min to do liste ☺️

  SvarSlet
 7. Hello from Germany! I found your blog through Lutter Idyl when I saw her beautiful towels and thus found your phantastic harlekinshåndklæder. My fingers started itching when I saw them becuase they are so beautiful and just what I was looking for. Actually the perfect holiday project because I could take it everywhere with me - camping, the beach, café when it's raining! So I asked google to do a translation for me which always turns out very strange when it comes to crocheting! Not being the very best at getting through crochet patterns reading google doesn't make it easier.Therefore my question: is there a pattern in english anywhere that you know of? I would certainly be very grateful because I would love to start right now! You know what it's like when your fingers start itching! :-)

  SvarSlet
 8. Så fik jeg også tid til at afprøve din opskrift - resultatet kan ses på min blog :)
  Kæmpe ros herfra!

  SvarSlet
 9. Hej Tina - tak fordi du så velvilligt deler dine opskrifter - det er en gave for så mange af os :-) Jeg er 100% med på harlekin-bølgen. Min blog er forholdsvis ny, men jeg har dem også med på et indlæg her: http://myupperpenthouse.blogspot.dk/2014/07/sma-handklder-med-harlekinstern-og-eget.html. Glæder mig til at se, hvad mere, der kommer fra din hånd :-) Hilsner Charlotte

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina