fredag den 21. oktober 2011

En lykke kommer sjældent alene

Lykke del 1: Som en del af jer ved, har jeg ikke brilleret i at komme op på jernhesten igen, efter jeg blev kørt ned. Men i går kørte afsted mod posthuset med livet under armen: de dersens Amagerkanere jo kører total indian-style. Puha. Men det lykkede, og jeg fik hentet mit Anne Nowak tryk. Det er så fint så fint. Det skal hænge i mit soveværelse. Jeg tror sågar, at det får lov til at være med til at bestemme den farveholdning, som skal være derinde, når der om noget tid skal males og gøres ved.


Lykke del 2: Hjemme igen lå der en gave med den allerfineste indpakning fra D' jo Hanne. Jeg havde vundet en af to halskæder, og havde sådan håbet på, at jeg ville få den gule og blå - selvom den grønne også var rigtig fin. Og ta-da: Jeg fik netop den gule og blå! Og så var der også et blåt læderarmbånd til! Begge dele har hængt på mig siden, og de kommer ikke af foreløbigt - man kan da heller ikke bare tage lykkesmykker af, vel?


Lykke del 3: Inden jeg kom hjem igen, var jeg i øvrigt et smut forbi min lokale genbrugspusher. Her købte jeg to kasser med Eva Rosenstand mønstre, vævegarn, DMC-uldgarn, strikkepinde mv. Og så var det jo virkelig godt, at jeg havde min jernhest, så jeg i ren indian-style kunne læsse den til med top og trille hjem med alle godterne. Det føles helt fantastisk. Samtidig er det også med ærbødighed jeg går igennem sagerne, som ser ud til at være store dele af en hel livssamling fra en vaskeægte og superdygtig crafter. Når jeg kommer igennem det, skal jeg nok lige poste de bedste sager, der er virkelig nogle perler i mellem.


Lykke - del 4: Efter alle de lykketræf, kom min gode veninde på besøg, som jeg ikke har set et stykke tid. Vi spiste, og så sorterede jeg ellers de nye farver mens hun spillede tetris og læste boligblade. What's not to like?


Lykke - del 5: Og nu sidder jeg så her, og har lige gnasket en croissant og logger ind på bloggen for første gang i nogle dage. Og så opdager jeg, at Grønspætte har lavet det sødeste og fineste indlæg om de armbånd, som hun købte af mig fornyeligt. Du kan se det her. Du kan også deltage i hendes superfine Craft It Forward lige her - hvis du altså er lyn-trekvart-børger (aka turbohurtig).

Summa summarum: En lykke kommer sjældent alene. Hop endelig med på bølgen og hav en lykkelig weekend.

KåHå
Tina


4 kommentarer:

 1. Super fine ting du laver, glæder mig til at følge din blog fremover.

  SvarSlet
 2. Tak skal du have - og dejligt at have dig her, velkommen til :-) KH

  SvarSlet
 3. Det er simpelthen så forrygende at høre om alle de små dejligt ting i hverdagen. Må de komme i en lind strøm!

  SvarSlet
 4. Lines: Jeg var lige en uge i Grand Canaria, så jeg får først svaret dig nu :-) Men hvor dejligt at høre, at du kan lide mine skriblerier! Hav en dejlig søndag. KH

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina