tirsdag den 11. oktober 2011

Overraskelse på vej

Jeg er en dårlig vinder.

Altså, jeg kan virkelig godt lide at vinde, men det er bare så sjældent det sker. (Og her taler jeg altså ikke om at vinde i Ludo og væddeløb - der gælde det jo kun om at være med, har jeg hørt). Nej, jeg taler om at vinde gevinster.

Det første jeg kan huske, at jeg har vundet, var en tegnekonkurrence på Hjørring Teater. Jeg tegnede Pippi - og vandt. Hvad der holdt mig vågen om natten var dog, at jeg havde tegnet af...

Der skulle gå mange år, før jeg vandt noget igen. Men der var det faktisk to billetter til Roskilde Festival. Ret så fantastisk.

Nu er det dælme sket igen! Bloggen Design Á la Camara fejrer sin 1 års fødselsdag - hip hip hurra! I den anledning afholdtes en lille konkurrence i går. Og på grund af et strømnedbrud vandt alle deltagerne. Se, så er det, at en dårlig vinder som mig, endelig får en chance! Alle deltagere vinder! Det er til at forholde sig til.


Jeg får gaven tilsendt i slutningen af ugen. Jeg skulle vælge mellem rød og pink. Behøver jeg sige, at jeg valgte pink, og at jeg slet ikke kan vente? Hvad mon det er? Uh, elsker overraskelser og elsker gaver!

2 kommentarer:

  1. Hvor herligt - nu er det spændende om pakkens indhold også er lige i skabet :-D

    SvarSlet
  2. Storsindetheden er i sig selv så meget i skabet, at det allerede er en stor succes i sig selv. Og velkommen til, dejligt at have dig her :-)

    SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina