fredag den 14. oktober 2011

Hæklede hjerter (og en fuglefamilie)

Jeg har et stykke tid ledt efter en god opskrift på hæklede hjerter. Jeg var ret frustrerede, for jeg syntes, at alle de mønstre og modeller jeg fandt blev til noget hø. Der var for stor strukturforskel mellem bund og top, eller også lignede det mere en trekant end et hjerte.

Men så fik jeg besøg af en god ven, som havde en masse garn med under armen. Og hvilket garn! Det var mohair. Det var lige præcis det materialeskift, som skulle til. Pludselig var det som at modelere hjerter i det lækreste ler. Hjerterne blev fluffy og bløde, masketypen var ikke længere tydelig. Perfekt!


Jeg har aldrig før hæklet i mohair, men det er bestemt ikke sidste gang!


Og nu er jeg gået helt bonanza og har hæklet hjerter på livet løs. Jeg tænker, at de skal sættes sammen to-og-to med en snor, som jule og hjertepynt. Men måske de også kan bruges til andet. Der skete i hvert fald det, at nogle af dem forvildede sig op på en billedramme, og nu står de der og ligner en lille fuglefamilie.

Ps. Jeg er også ved at lave armbåndet nedenfor i alle mulige farver, og i eftermiddag skal jeg lære at lave hønsestrik. Jummi.


2 kommentarer:

  1. Hvor er de fine.
    Og total hipt armbånd.
    Du må tage et billed af alle farverne.

    SvarSlet
  2. Tak - og kan du tro, at jeg nok skal gøre! KH

    SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina