tirsdag den 17. april 2012

Knap et trick - med clutch opskrift


Jeg kan ikke holde op med at finde opskrifter på hæklede clutches. Men jeg er rigtig god til ikke at få dem hæklet. 

Sådan er det jo så godt at kende sine kompetencer ;-)

Kan du lide hvad du ser, så er opskriften super let og gratis og lige til at gå til, hvis du klikker dig ind til Lula Louise.

Og så er jeg i øvrigt vild med, hvordan hun ikke bruger selve knappen til at lukke med, men har sat en tryklås i stedet. Så behøver man slet ikke at lave knaphul. Hjramen, hvor er det smart!

 kh
tina3 kommentarer:

 1. Tak for inspirationen Tina :) Det ser ud til at være et hyggeligt hækleprojekt, hvor selv jeg kan være med (og hep hep til tryklåse -det kan vi li' :))

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Jeg har taget hæklenåle med til Paris, og håber på at finde noget fint garn så jeg kan lære at hækle rigtigt, for de er da så helt vildt skønne alle de små tasker!

  SvarSlet
 3. @Mette: Præcis. Overskueligt og brugbart - selv tak :-9

  @Camilla: Uha-da, kan du ikke hækle? Det skal du da så meget lære! Jeg kan ikke forestille mig andet, end at du bliver helt bidt af det og kommer til at lave alle mulige seje ting :-)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina