mandag den 23. april 2012

Og jeg gentager: Ta-da!


Det første par blev lidt for korte i foden, og de her blå er vist liiidt for lange. Så jeg er straks gået i gang med det rosa/grå par :-)

Jeg har taget jeres kommentarer til mig - og jeg kan faktisk slet heller ikke lade være: neonkanten har næsten hæklet sig selv på. Jeg tror jeg ender med at være enig med Rikke og Helle, så det bliver grøn der vinder kant-kampen på det rosa/grå par. 

Tidligaftensol fra tina


4 kommentarer:

 1. Anonym4/23/2012

  Lækre strømper ;O)

  Jeg har strikket et astronomisk højt antal strømper i mit liv - også da det absolut ikke var HOT at strikke ;O)

  Måske jeg skulle prøve et par hæklede!

  SvarSlet
 2. Wauw wauw wauw!!! Hvor er de fine Tina!

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fine ... Hvor har du fundet opskriften ?? er nemlig selv på jagt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia. Oh… se dét er et godt spørgsmål. Det er et par år siden, så jeg kan faktisk ikke huske det. Gætter på jeg også free-stylede en del. Prøv evt at se inde på min pinterest opslagstavle med hæklet tøj. Så vidt jeg husker linker jeg til flere hæklede sokker derinde.

   I øvrigt er designeren Vicki Brown ved at kollektion kun med hæklede sokker. Men det er jo ikke sikkert, at du kan vente på det :-)

   Rigtig god fornøjelse - giv endelig et prej om, hvad du ender med at lave!

   KH
   tina

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina