søndag den 29. april 2012

Smådyr i filt + ego i strik

Sanne Krøll har lagt den fineste, fineste broderede illustration op i klubhuset. Det er simpelthen den dejligste overraskelse, for selvhjælpsgruppen har ligget noget stille, troede jeg. Men så har hun alligevel siddet og fiflet med filt, stof og tråd. Hvor er det skønt, og resultatet er simpelthen så flot. Men jeg viser det skam ikke her - du må forbi klubhuset eller Sanne Krølls egen side, hvor at se det lille vidunder.

* * *
For tiden føler jeg mig mest som en mellemting mellem ham her uden på:

(Kilde: Deby van Zyl)
Sådan lidt muggen, sur og forudrettet. Men i virkeligheden er jeg helt vildt ked af det, træt, udmattet og trodsig. Og uden mobil. Det syntes jeg var rigtig rart den første uge, fordi jeg ikke synes mobiler er særlig smarte, men mere er baseret på angsten for at gå glip, blive glemt og et konstant forsøg på at have kontrol. Så jeg legede, at jeg var lige som ham her:

Men jeg er jo ikke en lille strikket zen-mester på toppen af et bjerg. Og selvom jeg får stres af mobiler, så er de nok kommet for at blive. Det er morgenmad også, og i dag vil jeg prøve noget, som er ret stort for sygemeldte mig: jeg vil gå hen på min yndlingskaffe og lade andre stå for det med bønner og brød. Så er jeg forhåbentlig lidt mere som ham her om et par timer:

(Debivanzyl - Beast pillow)


Dejlig søndag til dig. 

KH
tina


4 kommentarer:

 1. Der var du! Tænk, uden at kende dig, så savner jeg dig altså når du er væk :) Jeg synes at alle tre er meget elskelige og krammeværdige!! Håber morgenmaden var lige i øjet (eller...)
  KH Camilla

  SvarSlet
 2. Tak for den fine omtale Tina. Og god fornøjelse med kaffen :) Kh Sanne

  SvarSlet
 3. Anonym4/29/2012

  Kære Tina
  Godt at se dig igen- og håber kaffen hjalp en smule. Kender godt til dage hvor man bare føler sig sur og trodsig og overskuddet er langt væk.. håber det snart vender for dig.
  Krams - Charlotte

  SvarSlet
 4. Dejligt at du forkæler dig selv når humøret står på lavt. Op med snuden igen, hvis du kan og husk det er ok at føle sig miserabel ind imellem :0)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina