torsdag den 14. februar 2013

Depression som tegneserie

(Hyperbole and a Half )
Se nu her. Hvis du klikker på linket kommer du til den fineste, tegnede stribe om depression. 

Hvis du ikke har den fjerneste idé om, hvordan sådan en omgang føles, så lærer du måske lidt. 

Hvis du er en af dem, som har gennemlevet det eller stadig lever med den dagligt, så kan du (måske) få den bedste følelse i verden. Du ved: "Yayh, det er nemlig lige præcis sådan det er, og når der er én der har tegnet det, så er der i hvert fald mindst én anden i verden, som har haft det på samme måde som mig. Yayh. Jeg er ikke en taber-freak"-følelsen. 

Den absolut bedste følelse i verden.

KH 
tina (som netop har færdiggjort sin sweater, hæftet flere steder og sådan noget. Men passer den? Næh, ærmerne er for løse og kroppen er for kort og potentielt for stram. Hjamen. Måske jeg skulle lave en tegneserie om det. Eller trevle op. Eller begge dele.)


9 kommentarer:

 1. Tak.. og yeah, jeg er ikke en taberfreak ;-)..

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeah! Det er du nemlig bare slet overhovedet ikke. Vi er (lidt for mange) i samme mærkværdige båd :-)

   Slet
 2. Ohhh yeah dó I know that feeling!!! Fedt link... Min terapeut fortalte mig at man faktisk estimere at ca 150.000 hvis ikke flere lider af en depression.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Jeg har faktisk ét mere, som jeg lige skal finde frem, som jeg er helt vild med. Og ja, vi er mange. For ikke at tale om alle dem midt imellem, som er sådan lidt i en gråtone og er sådan lidt på pause.

   Slet
 3. Anonym2/15/2013

  Øv surt med sweateren... er ikke færdig med min endnu.
  Og herlig tegneserie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, jeg prøver at give den en chance til at overleve - min perfektionisme kan godt dømme ting ude i kulden lidt for tidligt. Men jeg kan kun anbefale at prøve delene på, før du strikker dem sammen.

   Hvis jeg strikker den grønne, vil jeg holde mig til kun at lave en omgang udtagninger på ærmerne, og så vil jeg nok gøre den endnu længere (denne gang gjorde jeg den ca 70gram længere, og det dækker altså ikke min popo).

   Slet
 4. En skøn tegneserie. Har ikke læst det hele, men har noteret den. Skal helt sikkert læse den. Er nemlig selv midt i, eller måske rettere, "på vej ud af" en depression, som jeg har haft siden 2008. Og der er mange flere end man tror. Vi er ikke alene, og vi er absolut ikke nogen freaks ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er ikke alene, og hvor er det dejligt, at du lige deler en bid af din historie med os andre! Vi er mange, og vejen ud og igennem er lang og fyldt med mange bumper. I hvert fald for mig selv. Så er det godt med en tegneserie og nogle beslægtede i baghånden :-)

   Og stort velkommen herinde på bloggen i øvrigt!

   Slet
  2. Jeg tager hatten af for dem der tør fortælle deres historier. Jo flere, der vil dele det med andre, jo mindre tabu.

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina