fredag den 15. februar 2013

Pude med strikket snoning

Illustrationen fra i går bor samme sted som en pude, som jeg strikkede sidste år på bestiling. Eller på: "Jeg ønsker mig helt vildt en pude, som du skal strikke. Skal jeg lige komme forbi med en monteringspude til dig?".

Jeg tog et smut forbi Wollen Berlin og kom hjem med det lækreste uld/alpaca-garn. Jeg havde ikke lavet strikkedesign før og læste lidt rundtomkring. Flere steder stod der, at snoninger helst skal strikkes på en baggrund af vrang, for at mønsteret træder tydeligt frem. Så det gjorde jeg selvfølgelig ikke.

Her er resultatet så. Efter et halvt års brug og kærlighed i min venindes sofa:

Nu tager jeg til akupunktur. Yeyh. Det er noget af det bedste jeg ved. Altså ikke at blive stukket i. Men sådan som jeg får det bagefter.

Dejlig fredag til dig derude.

KH
tina

PS. Flere snoninger her. Mange flere puder her.

Follow me on bloglovin'


11 kommentarer:

 1. Så stik da af med dig ;) Meget smuk pude!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der så man lige mig sidde og glane i tre sekunder, før pointen gik op for mig! Og så grinede jeg helt vildt :-D

   Slet
 2. Den er godt nok pæn! Nu får jeg helt lyst til at strikke en pude:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det er også mega hyggeligt og rart sådan at lave to kvadrater.

   Slet
 3. Wow, den er super flot..

  SvarSlet
 4. Den er så smuk! Dejligt, at se alle dine smukke kreationer og du har garanteret også været igang med den broderede pude ved siden af. Åh Tina, selvfølgelig er du ds en SÅ hjælpsom veninde :-) så rigtig god afslapning efter behandlingen og god weekend :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den broderede kan jeg ikke tage æren for. Men jeg er vild med den :-)

   Slet
 5. Meget flot pude - det har du vel nok strikket flot :) Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af den brede snoning og den aflange pude. Very nice!!

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina