mandag den 18. februar 2013

Hæklet halsedisse i uld

Engang i efteråret viste jeg et sneak-peak på noget hækling. Det har været færdig længe:

Den har været færdig længe. Men vi er aldrig rigtig blevet gode venner, mig og halsedissen. Tror det bliver bedre, når vi rammer foråret. Eller også skal det bare blive efterår igen. Altså EFTER forår og sommer.

Ikke noget med bare at hoppe det over.

Det ville være det ondeste i verden.

Update: Vi er siden blevet meget gode venner. Mig og halsedissen. Jeg har lavet den i ren uld. Mønsteret er ret nemt og skrider hurtigt frem. Du kan se en meget fin introduktion til mønsteret hos den hollandske blogger Ingthings. Jeg har brugt flere forskellige garnfarver og har skiftet mellem dem, som jeg nu havde lyst.  

KH
tina


8 kommentarer:

 1. Dejlige efterårsfarver; afdæmpede og alligevel fuld af liv :) Er I blevet venner endnu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlige ord, Christel, tak :-) Og ja, det går faktisk meget bedre. Det er også svært at blive rigtig god ven med mig, når man er et halstørklæde. Jeg har det med at få en bedsteven, som ligesom bare altid passer bedst til alt ;-)

   Slet
 2. Har du mon en opskrift til denne halsedisse? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh, det har jeg desværre ikke. Jeg kan ikke lige nu huske arbejdsgangen, men det er ret simpelt. Vist noget med luftmasker/fastamasker den ene vej og så stangmasker i luftmaskebuen den anden.... Og så har jeg brugt filcolana garn. Totalt yndlingsgarn her på matriklen.

   Så vidt jeg husker så bruger Sidsel Sangild samme teknik i hendes nyeste bog Hovedstads (uh, som hvis du ikke kender den, så tror jeg faktisk virkelig, at du vil kunne lide mange af modellerne. Men det er selvfølgelig bare et gæt).

   KH
   tina

   Slet
  2. Ej, det var ærgerligt - jeg må se, om jeg kan hitte ud af det ved at kigge på dine billeder. Eller ved at kigge i Sidsel Sangilds nyeste bog ;) Jeg har netop reserveret den på biblioteket, mange tak for anbefalingen!

   Jeg har netop købt noget skøn merino, som jeg gerne vil bruge til et tørklæde. Og så havde jeg gemt din halsedisse under bogmærket "hæklede tørklæder" :) Nu må vi se, hvilken hækleteknik jeg ender med.

   Kh, Christel

   Slet
  3. Rigtig god fornøjelse! Jeg glæder mig til at se og høre, hvad du får ud af det hele :-)

   PS. Jeg kan godt lide, at nogle af mine ting ligger i dine bogmærker. Det er hyggeligt!

   Slet
  4. Du ligger i flere af mine bogmærke-grupper - og ja, det er faktisk lidt hyggeligt :)

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina