torsdag den 13. juni 2013

Blogroman


Blogverdenen har fået en ny og helt speciel beboer. Det er en blogroman, som bliver udgivet kapitel for kapitel.

Den foregår der, hvor jeg er vokset op, nemlig i Nordjylland. Og så er den skrevet af min kære veninde.

Jeg har læst med fra første version, så jeg kan slet ikke finde ud af at skrive noget fornuftigt lige nu. Kun: De første 12 kapitler er allerede rullet ud til frilæsning. Læs dem og alle de nye på bloggen louiseoestergaard.wordpress.com.

Du kan også like på forfatterens facebookside, så du bliver opdateret på nye kapitler og andet godt.

God læselyst ude i hele det danske sommerland (det er jo sådan en fin ting der sker, når det bliver sommer og dem fra hovedstaden stikker snuden udenfor asfaltbyerne: at udkantsdanmark pludselig bliver til sommerland og vandkantsdanmark).

KH
tina


2 kommentarer:

 1. Hej Tinaq! Sikken et spændende koncept, det må jeg tjekke ud! Jeg er jo også opvokset i Nordjylland og emigrerede hertil igen sidste år, så glæder mig til at læse med.
  Jeg har nydt dine indlæg om din nye kolo, tillykke med den.

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette!

   Det er jo rigtigt - vi har flere geografiske punkter til fælles.

   Og tusind tak - dejligt at du kan lide at følge med, der er pludselig gået meget kolonihave og meget mindre krea i den her på bloggen. Tiderne skifter :-) Håber du trives nordpå!

   God læselyst :-)

   KH
   tina

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina