lørdag den 22. juni 2013

Herringbone plaid i regn


 Jeg får klart hæklet mindre, efter jeg har fået have. Til gengæld hækler jeg for tiden på hæklenål 10. Det er et herringbone blanket designet af Tara Murray.  

 Super nemt, sjovt og hurtigt. Næsten færdig og klar til den næste isvinter.

KH
tina og kolonien i gråvejr

update
Jeg har lige lånt et billede af det hæklede herringbone tæppe hos Tara Murray. Til dem, der evt også får lyst til at lave det, så er der en ravelry-side. Der kan du også købe mønsteret - eller via etsy.
9 kommentarer:

 1. Hej Tina
  Du har simpelthen lige reddet min dag! Jeg har ledt efter et tæppe i længere tid, og det der passer PERFEKT ind i min stue!
  Nu har jeg allerede købt mønstret (selvom jeg nok først får tid til efteråret), men er det nemt nok at gå til? :-)
  Kh. Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria

   Hvor dejligt at høre!

   Jeg købte faktisk også selv mønstret, så snart jeg så det :-)

   Det er meget, meget simpelt. Det består kun af fastmasker med udtagninger og indtagninger - og det går virkelig stærkt. Jeg har brugt nål 10 - så der er virkelig ikke noget evighedsprojekt over det!

   Glæder mig til at høre, om du kommer i gang :-)

   KH
   tina

   Slet
  2. Og jeg glæder mig til at se billeder af dit tæppe, for farven du sidder med på billedet er super flot!

   Slet
 2. Hvilket garn er det du bruger? Og hvor er det købt? Det ser super dejligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger Andes fra Drops Garnstudio. Det kan købes over hele landet, hvis du lige googler. Det er virkelig superdejligt. En uld/alpaca-blanding. Jeg har ikke brugt det før, så jeg ved ikke, hvordan det arter sig i brug. Men indtil nu er det rigtig lækkert at sidde med.

   Slet
 3. Ih hvor ser det fint ud. Får helt lyst til at hækle et tæppe mere... Har ellers hæklet et tæppe med rombe kasse mønster... Kan man mon få for mange hæklede tæpper...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, det kan jeg da simpelthen ikke forestille mig. Ellers er det jo også en skøn gave! Rombe-mønstre er også skønne! De vil sikkert kunne klæde hinanden :-)

   Slet
 4. Fåk, det er fedt! Kan jo nærmest ikke vente med at se det færdige tæppe?! Go go go, HÆKL!

  SvarSlet
  Svar
  1. :-D

   He he - jeg er helt hæklet færdig. Og faktisk lige da du skrev, sad jeg og syede sammen. Det er jeg ikke stor fan af. Men jeg klør på. Syer, syer, syer!

   Og så har jeg lige sendt dig en mail med røde kinder. For GISP, jeg har vundet dine bøger!

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina