mandag den 17. juni 2013

Hængende planteFørst ønskede jeg mig sådan at vinde. Så vandt jeg. Og så syntes postdanmark ikke, at de kunne levere pakken. Så kunne de godt. Så skulle jeg bare på posthuset. Bare.

Da jeg så endlig havde fået pakken, blev jeg simpelthen så glad. Den var endnu finere, end jeg havde turde håbe på, min nye hængende potte. Det er Cecilie fra bloggen The Funky Fox, som har lavet den. Hun spurgte, om hun skulle lave den i pink mursnor. Ja tak! Min favorit-snor :-)

Egentlig skulle den hænge i et vindue, troede jeg. Men nu hænger den udenpå kolonien og funkler.

Den har selskab af havens havenisse. For sjov. Helt anderledes end den and, som står inde ved naboen, som ikke er for sjov. Tror jeg.

Tusind tak for den skønne præmie fra Cecilie - som i øvrigt er på vej til at blive filosof og som også hækler en masse. Fed kombi. Bestemt et besøg værd!

Og hvor er det altså fedt at være tilbage. Jeg bliver helt glad i låget af det.

KH
tina

Follow me on bloglovin'


4 kommentarer:

 1. Kan godt forstå du er glad for pottehænger i pink - den er fiiiiin :-)
  Og sikke et dejligt vejr i dag :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 2. Det er jo .... havevejr! Juhu!

  Den er nemlig bare så fin!

  Dejlig dag til dig.

  KH
  tina

  SvarSlet
 3. Anonym6/18/2013

  Også enormt dejligt at have sin yndlingsblogger tilbage - komplet med have og pink sager :-) I lååååwe it! GODT du fik fat i det der net - endelig! Møs og møf til din dag sødesen. Kram, A

  SvarSlet
 4. Weeee.... geniale detaljer! Og heldige dig! : )

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina