torsdag den 29. september 2011

Hæklede håndklæder

I lang tid har disse håndklæder ligget og kigget på mig og spurgt, hvornår de skulle have hæklet en dimmer på sig, så de kunne komme op og hænge. Men, tada, så kom jeg i tanke om, at mine kroge i køkkenet er så små, at håndklæderne slet ikke behøver de der dimmere. Smart!

Så nu er de pludselig færdige:You can find the pattern for the crochet towels right here.

Find more of my towels right here. You can also use the inspiration to make small baby blankets etc. 


4 kommentarer:

 1. hej tich tach

  Jeg kom til at slette din kommentar ovre hos mig i stedet for at trykke på 'udgiv'. Det var ikke med vilje! lidt godt kom der dog ud af det, for så kunne jeg jo lige overspringshandle med et besøg hos dig, selvom jeg slet ikke 'må' læse flere blogs lige i skrivende stund;))

  Lækre farver på de håndklæder dér, i øvrigt. Jeg har en kæmpestak som min oldemor har hæklet og strikket og jeg knuselsker dem! De er min ultimative hverdagsluksus:)

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 2. Hej Lis

  Overspringshandlinger har det med at bringe virkelig gode ting med sig - hørte engang, at relativitetsteorien blev opfundet i en overspringshandling :-) Jeg synes det er vildt dejligt, at du kom herind på besøg.

  Og tak - jeg gik amok med det orange garn et par uger. Jeg er helt sikker på, at din oldemor ville være virkelig stolt over, at hendes håndværk blev brugt i tredje generation. Ikea go home! ... og jeg har faktisk også lavet mine, fordi min farmor også gjorde det, men jeg desværre kun har to af dem.

  KH tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Your colors are fabulous! I wish the translation service to English was better, don't understand a word of it. Thank you so much for the inspiration.

   Slet
  2. Hallo Allison. Thank you so much for your kind words! You are lucky. I've earlier made an English pattern (cant remember though if its US or UK) for the towels. I've inserted the link above in the text. Let me know if it works out for you :-)

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina