søndag den 25. marts 2012

Ommer

Det holdt ikke. Det med at blive i sengen. Jeg blev nødt til at stå op. Faktisk stod jeg så meget op, at jeg tog løbesko på for første gang i år, og løb en tur i solen.

På alle bænke på græsplaner sad der grupper af mennesker. Og par på kantstene. Vi kan godt lide den, solen. For os med depression er det selvfølgelig også rart med sol på kroppen. Men uha, foråret bringer også forventning om florlette kjoler, bobler i glas og smil og glade dage  med godt og højt humør. Ikke den nemmeste årstid når man som jeg har rigtig meget brug for alenetid og eftertænksomhed. Men det skal nok gå. Jeg tager bare skyklapper og solbriller på.




Billederne er fra den første forårsdag i år. Det var samtidig en af de første dage i år, hvor jeg gik ud, ikke for at tage på hospitalet eller for at handle. Men fordi jeg skulle ud og bare være, og fordi jeg skulle ud og se på et jordlod med en af mine venner.

På vejen dertil sad vi ved vandet. Et sted i det fjerne, var der en, som spillede trompet, så lyden blev båret over vandet. Jeg er sikker på, at det var en hilsen fra min onkel, som sidste år blev ramt af en hjerneblødning, og stadig kæmper med genoptræning og opbygning af en ny hverdag. Han spiller trompet. Jeg ved det faktisk ikke, men mit gæt er, at han ikke kan gøre det lige nu. Men det er heller ikke det vigtige i den her sammenhæng. Det vigtige er, at vinden bar tonerne med og sendte mig en hilsen fra ham og mindede mig om, at de bedste stunder er dem der kommer, når man mindst planlægger dem.



kh
tina



4 kommentarer:

  1. Skønt indlæg, der bringer håb om gode tider. Jeg kan så godt li' din beskrivelse med lyden af trompeten. Det er sådanne ting, lyde, følelsen af solens stråler eller vinden, der blæser på en bestemt måde, som er så vigtige at lægge mærke til. jeg har bare så tit svært ved at sætte ord på den slags oplevelser. god resten af søndagen! Knus Mette

    SvarSlet
  2. mange mange mange tak, for den rigtig søde kommentar! Den er hermed udråbt til "Ugens kommentar", og har fået sin helt egen plads ude i min sidebar! :D

    kh

    SvarSlet
  3. Hej Tina
    Tak for din kommentar og ros til min header. Nogen gange er det fint med et par omveje inde i blogland ;-)
    Og fedt blog du har...du vil blive fulgt fra nu af.

    SvarSlet
  4. Du har været inde og mærke godt efter - rart at læse - ikke mindst lyder det til at du har haft en super hyggelig dag med godt selskab og frisk luft.

    SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina