fredag den 11. november 2011

Jeg er ikke at træffe

Jeg har nemlig lige modtaget en kæmpe pose garn fra Yarnfreak, som jeg skal arbejde med her i weekenden. I starten grinede min postmand lidt, fordi han så tit afleverede pakker til mig. Men nu har han vist vænnet sig til hende den nye, som får Amazon, etsy og nu altså også yarnfreak til at løbe rundt :-)

Udover mit nye garn har jeg en 4-5 andre projekter kørende. I har set et sneak peak fra nogle af dem. I får lige et til:


I skal da også lige se lækkerhederne fra yarnshop. Jeg er virkelig overrasket over, hvor blød og lækker merinoulden er, selvom den kan vaskes almindeligt ved 40 grader. Mums og bonus:


Derudover skal jeg også lige have to kommende Give Aways på plads. Jeg er simpelthen så glad for alle de nye faste læsere, som er kommet til. Hvis ikke I skal forkæles, hvem skal så? (Alle kan deltage i konkurrencen her og her).

Så nej, jeg er ikke at træffe weekenden over - med mindre du kommer med croissanter og selskab med garn under armen.

Glædelig fredag her på bagerens fødselsdag (tøhø)

PS: Yarnfreak har i øvrigt et skønt moto: Listen to music. Crochet. Be happy! Det er lige præcis, hvad jeg skal i gang med - også inspireret af Mette B, som har det skønneste musikindlæg i dag.


3 kommentarer:

 1. Go fornøjelse - og go weekend!

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt, at du er glad for pakken fra Yarnfreak! Rigtig god fornøjelse med alle projekterne i weekenden:)
  Kh Puk fra Yarnfreak

  SvarSlet
 3. Tak skal I have begge to - det er jo heldigvis ikke svært at få en god weekend med lækkert garn mellem hænderne :-)

  KH og rigtig god weekend til jer også.

  KH tina

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina