tirsdag den 29. november 2011

Pimp din jul

Jeg er pjattet med pynt og pimp. Så for mig er december en kærkommen mulighed for at gå bonanza i glas, filt, snor og perler. Især elsker jeg at pimpe det, jeg allerede har. Og siden jeg har gen-fået min gamle kasse med duplo, er de blevet sat i juletogsoptog og pimpet op til jul.

Jeg har en meget stor forkærlighed for duplo-figurene. De meget stilistiske træk og klare farver går lige i hjertet på mig. Jeg har hæklet dem et par neon-huer (men mit kamera har åbenbart neon-allergi og nægter konsekvent at gengive det som neon, så det må du tænke dig til :-)


5 kommentarer:

 1. Hæ hvor sjovt. Super fin ide. Jeg kender faktisk ikke din blog men det er da en fejl. Jeg kikker gerne ind igen og ser efter flere finurligheder.

  SvarSlet
 2. Fedt, jeg synes også selv, at det er lidt sjov :-)

  Og dejligt du fandt herind. Du er meget velkommen, så kom endelig snart igen!

  KH tina

  SvarSlet
 3. Det er dælme godt pimpet ;-)
  Super flotte er de...

  SvarSlet
 4. Vi må være ca lige gamle, har præcis (!) de samme duplo-figurer og vogne! Mine piger er vilde med dem, og jeg synes også de er noget særligt ift dem man kan købe i dag..
  :) Pernille

  SvarSlet
 5. Rav og krat: Tark - det er dælme dejligt, at du synes om det. Jeg er allerede lidt nervøs for, at det kan komme til at tage overhånd herhjemme :-)

  Pernille: "Vis mig dit gamle legetøj, og jeg skal sige dig din alder". Hvor sjov, og tænk, at vores gamle legetøj allerede er en slags vintage, som den nye generation synes, er noget helt særligt.... Men jeg er i øvrigt helt enig!

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina