mandag den 21. november 2011

Prinsessen og Utålmodigheden

Jeg har en lille, sippet prinsesse. Hun insisterer på at ville lege prinsessen på ærten. Altså er jeg i gang med at hækle madrasser til hende:


Til alle andre siger jeg, at jeg er ved at hækle en plaid fra yarnfreak. Men prinsessen ved godt, at det handler om at lave hende et lille kongerige af madrasser:


Det er en tålmodighedsprøve af dimensioner. Jeg skal hækle 107 madrasser! ETHUNDREDEOGSYV! Det tager for evigt. Men det preller helt af på prinsessen, det med evigheden.
...

Jeg har også været en kende utålmodig ifht mine Give Aways, ved kun at give jer en uge til at deltage. En ny-blogger begynderfejl. Så for at give mine kære sponsorer en ærlig chance for, at I opdager dem, så har jeg forlænget fristen. Du har altså lidt tid endnu til at deltage og sprede ordet ved at deltage (er nu afsluttet).

Så ja, igen sætter jeg (helt med vilje) min tålmodighed på prøve. Men jeg vil forsøge, at holde mig på dydens smalle, smalle og helt kedelige vej og pænt vente med at udtrækker vinderne. I mens kan jeg passende hækle videre på plaiden madrasserne.


4 kommentarer:

 1. haha hvor skægt :-) Gode farver du har valgt, bliver spændende at se det færdigt.

  SvarSlet
 2. hvor er det bare fint! glæder mig til at se det færdige resultat :)
  og tak for kommentaren på din blog, så fik jeg lige set din blog her, takker :)

  SvarSlet
 3. Det kan ikke andet end at blive en fed plaid, glæder mig til at se den, når du har hæklet de 107 stk. (VILDT)! Dejligt at se, at der er så mange, der læser din blog. Det har du fortjent - du er jo super kreativ, så fedt at du kan inspirere så mange andre!

  SvarSlet
 4. Marie: Tak, jeg skal nok vise det frem, når det bliver færdigt om en 15-20 år :-)

  Marolle: Tak også - og hvor hyggeligt du kom forbi :-)

  Grønspætte: Tak og ja, vildt ikke. Mærkelig nok troede jeg ikke, det ville tage så lang tid, det er jo bare nogle firkanter. Sådan kan man blive så overrasket. Og tak for de søde ord - jeg kan vist takke yarnfreak, som har været så søde at linke til mig et par gange ;-)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina