tirsdag den 3. juli 2012

DNA


Er den ikke fin?!

Jeg har lige genfundet den.

Den lå i et inspirationsarkiv, som blev lavet, da jeg for efterhånden lang tid siden arrangerede en workshop i linoliumstryk sammen med Frøken Heidi og Jeppe Worning

Arrangementet workshoppen skulle være med i blev aflyst - og det var før pinterest, så jeg ved ikke, hvem der har lavet hvad, men nu deler jeg lige alligevel, fordi jeg synes, at den går lige i hjertet :-)

kh
tina 3 kommentarer:

 1. Anonym7/04/2012

  Er det virkelig linoleums tryk. Hvor er den bare fin, meget simpel men sigende kunst og jætte fint arbejde lagt bag!

  SvarSlet
 2. Kære monster. Ahrj, jeg tror faktisk du har ret i, at det ikke er lavet med linolium - den kom nok mest med i boksen, fordi den er så fin!

  Lige så fin som din pakke i dag. Gisp, hvor er den fin og gjorde glad! TAK!

  KH
  tina

  SvarSlet
 3. Anonym7/04/2012

  Jamen det er sindssygt fin uanset linoliums tryk eller ej. Åh Tina, det var skam så lidt. Jeg kom bare i tanke om, at jeg havde lånt min mors hæklemappe, også tænkte jeg, at du måske kunne bruge lidt derfra, ja og stoffet er os vaskeægte reto for det er fra da mormor var ung:-) Ha en skøn aften.

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina