onsdag den 11. juli 2012

Sengetæppe og andre drømmeDen anden dag faldt jeg over en stak doilies, som nu ligger og kigger på mig.

Jeg pusler lidt med en ide om at lave dem til et ekstra sengetæppe.

Men der er ikke helt nok. Så enten skal jeg hækle nogle ekstra til mellemrum, eller også skal der være ret store huller. Måske er det heller ikke lige de farver, jeg vil have i mit soveværelse.

Årmh, jeg er træt af det soveværelse. Det er malet kaffelatte-farvet. Dem, der godt kan lide farven, kalder den sandfarvet. Men jeg insisterer altså på, at det er kaffelatte-farvet. Som skældsord.

Følgende læses med I Hegnet-stemme: Jeg vil bare gerne have et soveværelse som Ranvita La Cour. Sådan et, der dufter af æteriske olier, og hvor der er levende lys, der blafrer og ægte krystallysekrone og tekstiler hentet ind fra alle mine eksotiske udenlandsrejser. Jeg gider sgu da ikke have såden et kaffelatte-farvet rum med mørklægningsgardin og sengetøj, der skulle havde været skiftet i sidste uge og en arkitektlampe som natlampe, som mangler to fjedrer og derfor hænger helt vildt meget med mulen, og ikke kan lyse de rigtige steder hen. Det gider jeg da ikke.

Hm.

Under alle omstændigheder kommer min doily-inspiration her fra - selvom jeg personligt ville undlade dem, der er alt for grydelap-agtige:

From 'Hekleglede' (Joy of crochet) by Frida Pontén (source)

kh
tina6 kommentarer:

 1. Anonym7/11/2012

  Årh hvor blir det fint, jeg har nogle grydelapper du kan få hæ hæ! Hvor er du skæg, lyder som et interesant soveværelse, ja men Rom blev jo ikke bygget på en dag, skal du bruge mange endnu? Fed pude, ved ikke lige hvad stil det er, men det er svensk og jeg elsker svensk:-) ha en dejlig dag

  SvarSlet
 2. Hvad med et tørklæde a la Sophie Digard ??
  : )

  SvarSlet
 3. @monstercircus: Jeg er også VILD med Sverige. Vi er flere bloggere i den båd - en hel koloni :-)

  @Snullemor: Se, det ved jeg slet ikke hvad er, men det må jeg da vist hellere liiige følge op på. Tak :-)

  SvarSlet
 4. Jeg overvejer det samme som dig... Eller en asymetrisk dug? Jeg har bare de gamle hvide. Glæder mig til at se, hvad du beslutter!

  SvarSlet
 5. Åhhh hvor er du altså en god griner! Tak for det! Her hjemme har vi droppet soveværelset til fordel for et krearum :) Jeg har nemlig også kæmpet i mange år med at få det til at passe til resten af huset, og nu har jeg nedlagt det :)

  SvarSlet
 6. He he, se det var selvfølgelig også en løsning :-)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina