tirsdag den 10. juli 2012

70'er hækleopskrifter

Monstercirkus har sendt mig hækleopskrifter fra hendes mor. De er fra starten af halvfjerserne, og jeg har siddet med næsen dybt begravet.

Her er min top 3:

Især den hæklede kant nummer tre fra midten tænker jeg kan være sjov på noget, som skal hænges op. Så er der ikke én strop men uendelig mange.

Super fin top! Jeg tænker at jeg kan lave den længere, så den ikke er et liv, men en hel bluse.
Puder

Og en lille reminder:kh
tina


2 kommentarer:

  1. Anonym7/10/2012

    Ej, hvor er du sød! Jamen vidste du måske kunne bruge dem til noget? Hæ hæ, sådan havde jeg ikke tænkt den kant før. Jamen altså, og så hurtigt som du er, har du jo snart fået kreeret noget. Kløver, det kan vi li! Glæder mig til at se flere af dine ting inde på CRAFTGAWKER!!!! Så cool!

    SvarSlet
  2. Hold fast, hvor er det mærkeligt. Jeg har lige siddet med de samme opskrifter i hånden i dag. Jeg fik en stabel udklippede blade og hæfter fra en genbrugsbutik. Dog husker jeg ikke at have set den pudeopskrifte.. men de andre, de var der.

    Kh Rikke

    SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina