mandag den 2. juli 2012

Pæne piger og kloge mænd


Reklamer hjælper os ikke kun med at huske at drenge skal være klædet i lyseblåt og lege krig med biler, mens piger er lyserøde og sminker dukker. De hjælper os også med at holde styr på de voksne. 

Her er det Bog & Ide, som virkelig har tænkt ud af boksen.

Jeg kan kun sige helle for at være manden, som skal slappe af. Så kan en eller anden anden være hende damen, som skal nyde sig selv ved at komme i form til ferien. 

Oh my!

KH
tina6 kommentarer:

 1. Anonym7/02/2012

  Uha ja, der er da tænkt stort! Ja vil også fødes med et kæmpe og enormt fuldkornsskæg i mit næste liv, altså som mand vel og mærke ;-) jamen så ved vi jo, hvad sommeren skal bruges på, det blir da super udfordrende :-) ha en dejlig aften.

  SvarSlet
 2. Jeg er både pæn og klog, er jeg så både mand og kvinde ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg tror måske også jeg bare vælger at være mand så... Iøvrigt mærkelig inddeling...

  SvarSlet
 4. Guuud hvor er det dog stereotypt, kedeligt og diskriminerende sat op. Godt jeg bare er mig og ikke skal passe ind i deres lyserøde/blå opstilling! Hvad så med kogebøgerne, hvem må købe dem? Eller krea bøgerne, eller find Holger?

  SvarSlet
 5. Åååårh, den er styg! Nå, men så må jeg jo hellere lægge Kierkegaard væk og finde den lyserøde trikot frem. Eeeww!

  SvarSlet
 6. Ja puha! Det er ikke svært at vælge køn i denne sammenhæng.. hvis man må? Hvem finder dog på sådanne reklamer?

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina