fredag den 15. marts 2013

Vis mig din blyant


Jeg bruger altid 4B og spidser med kniv. Undtagen når jeg bruger min pink "God´s Girl", som min veninde har købt med hjem til mig fra USA.

Hvilken blyant er din?

KH
tina

Ps. Lavet af Quill and Fox.


4 kommentarer:

 1. Helst en 0,7 eller 0,9 stiftblyant 2B... men har stadig et arsenal af forskellige for da jeg læste til bygningskonstruktør tegnede jeg i hånden altså ikke på pc, og det er ret vigtigt at bruge forskellige stregtykkelser så det vigtige i tegningen træder frem for håndværkeren... nørd.... men siden da betyder det meget for mig hvad jeg skal skrive med....når det ikke er på pc'en..... hav en god aften. Dine tegninger som jeg købte gør sig i øvrigt godt i sort ramme:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget nørdet, meget cool! Jeg har aldrig tænkt over tykkelsen på streger på den måde før, sådan helt teknisk. Spændende! Dejligt at høre, at tegningerne gør sig til hjemme hos dig :-) Dejlig aften til dig også!

   Slet
 2. Sikken en skæg illustration! Jamen Tina dog, lyder voldsomt med kniven! Ha ha min blyant er helt sikkert den passionerede, har altid 10 ny spidsede blyanter og inden jeg er færdig er alle knækkede. Hm.. Har overvejet en elektrisk blyantspidse ;0) ha en super dejlig weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, det er nu ikke en kæmpe-sabel, jeg spidser med. Bare en meget uskyldig (lidt for sløv) hobbykniv :-) Kan godt lide de forskellige tykkelser på blyet, som det giver.

   Jeg kan lige se dig for mig, med 10 funklende, spidse blyanter! Du kan også få sådan en med håndsving. Eller en assistent, der ligesom kan fikse den sag for dig :-D

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina