søndag den 31. marts 2013

Iskold spirring

Der er gang i spirringen herhjemme. Alt for tidligt sikkert, siden der stadig er sibirisk isvinter, og der går alt for lang tid, før de kan komme i jorden de små.

For at klare mig igennem frosten, har jeg genoptaget pind 9-sweateren. Den er faktisk næsten færdig.

Og så har jeg lige opdaget, at der er meget mere gang i spirringen, end jeg havde forestillet mig. Tjek lige den her squash. Den er kun et par centimeter høj og har allerede rødder ud i hele min stue. Næsten:KH
tina


4 kommentarer:

 1. Skønt med masser af spire! Og der er ikke noget som Ama'r-rødder ;) God påske til dig, også selvom den jo nærmest er slut !

  SvarSlet
  Svar
  1. he he, du kommer altid med de sjoveste twist! Tak og god påske til dig også!

   Slet
 2. Anonym3/31/2013

  Det er så skønt med de små nye liv i vindueskarmen. Er sikker på at foråret kommer med fuldt drøn lige om lidt. Eller måske går vi direkte fra vinter til sommer... er også lige lovligt tidligt ude med nogle af spirerne, men satser stort/skyder over målet/drømmer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også helt klart vejen frem! Bare fordi foråret er i sparrehjørnet og gemmer til natten, så behøver vi jo ikke gøre det samme. Jeg tror straks, at jeg vil begynde at vande mine stangbønner, som ellers har stået knastørre hen i vinterhi, efter DMI kom med frostvarsel en måneds tid endnu.

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina