lørdag den 16. marts 2013

forårssnoning og hjertetakJeg strikker snoninger. Efter mange forsøg, har jeg ramt det rigtige mønster.

En lækker pude, fugl og to lysestager, som har sneget sig ind på billederne. Jeg vandt dem i en give-away hos dygtige og gavmilde  Gaevse Gigne sidste år. Det er RikkeTikki-sager, og jeg er stadig helt ny-pjattet med dem. Virkelig!

Faktisk havde jeg den vildeste vinde-stime sidste år omkring jul. Jeg vandt også en hjemmehæklet mistelten fra Christine Clemmensen (hvis hæklede kaffe-ugler er en af årsagerne til, at jeg begyndte at hækle sådan for alvor), de fineste, grafiske træ-julebogstaver hos Snullemor, som udover træord laver de skønneste blogdesigns og grafiske sager - og helt uden at være med i nogen konkurrence, lå der pludselig en tegnemaskine fra Myminmy hos mig. Bare fordi.

Jeg har sagt det før, og jeg skriver det gerne igen: Den her blog har gjort mit liv til et bedre sted at være.  Og det er jeres skyld!

KH
tina


10 kommentarer:

 1. Sikken et dejligt indlæg! -og tænk du gør jo vores liv til et bedre sted med dine finurlige indlæg. Du er tit rsag til refleksioner hos mig, så tak!

  Og fine snoninger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en besked. Overraskende og lige til hjertet. Det er mig der takker, Mette!

   Slet
 2. Flot snoning. Kan du lægge et mønster på din blog? Jeg fik lige lyst til at prøve at strikke sådan en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, jeg er et smøl til at få lagt opskrifter ud, som jeg lover. Så altså, ingen garanti - og mønsteret er nemt og sjovt, så jeg skal se, om jeg ikke kan få det lagt op :-)

   Slet
 3. Dejligt indlæg og fine billeder.
  Det er helt sikkert en skøn blog du har her.
  Rigtig god og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 4. Uha, det ser svært ud - sejt du har lært det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ser svært ud - og er super nemt, når koden er knækket :-)

   Slet
 5. Årh hvad! Sikke et rørende og glad indlæg. God søndag aften! : )

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina