torsdag den 7. marts 2013

Boghylden: En småsyg samfundsstøtte

Jeg sidder og er småsyg her i min sofa med snot i hele hovedet. Jeg har fødderne i vand og har netop besluttet, at jeg skal have mig nogle lækre olier til mine kommende fodbade. Jeg har også netop købt en bog. Den hedder The Friday Knight Knitting Club og er skrevet af Kate Jacobs. Selvfølgelig skal jeg have den. Det giver sig selv. I går skulle jeg også have min yndlings Tom Kha suppe, som kom flyvende og leveret til døren af just-eat. Så jow, hvis man er syg og uden internetforbindelse, så er det nok dyrt for samfundet, når borgerne skranter og er syge. Men så længe jeg har min computer, skal jeg nok være med til at holde samfundshjulene i gang.


Mens jeg ligger her og våner mig, har jeg også opdaget, at jeg stadig ikke er træt af mine hæklede trekantpuder med neonkant. Jeg forventede egentlig, at de var for tidstypisk og ville dø en hurtig død. Men de er her sørme stadig. Sådan kan man overraske sig selv.


Uh, og så er jeg desværre løbet tør for marcipan-påskeæg. De er min absolutte favorit på denne tid af året. De er hvad marcipansneboldene er for julen.


Der er et par stykker på billedet her. Jeg tog det for et par dage siden, hvor jeg havde opdaget, at min stavblender kan lave mælkeskum. Så jeg benyttede straks muligheden for at håndmale en giraf med meget kort hals i skummet. Det ses tydeligt, ik?

Og så opdagede jeg, at to af puderne tilsammen laver en udemærket yoga-pølle. Hjamen, nu har jeg yogastudie, arbejdsrum og baristeri i én og samme stue. Tag dén, anstandsdame!

I øvrigt er mine nyeste notesbøger med på billedet. De er lavet af paperchase. De er mega-lækre. Siger det bare. Og kan de købes on-line fra sofaen, selvom man har snot i hele hovedet? Det kan de nemlig! Juhu!

Snottede og øre hilsner
tina


8 kommentarer:

 1. Yay! Hurra for din internetforbindelse, så du både kan spise, shoppe og være lidt med trods sofa-hi. I øvrigt tænker jeg at du gør det der snot-sofa-belejring på en ret cool måde. Men god bedring alligevel : )

  SvarSlet
 2. Wao, sejt med neon og hækling! Respekt at du kan lave blogindlæg og være syg. Jeg er selv pt syg og på pincillin, og orker kun lige med nød og næppe at surfe andres blogs. GOD bedring!

  SvarSlet
 3. Marcipan-påskeæg.....marcipan-snebolde.....total yndlings-årstids-guf!!!

  God bedring :-)

  SvarSlet
 4. Anonym3/08/2013

  God bedring!
  Vil lige friste dig med min nyeste og højtelskede gadget...
  http://www.willabgarden.dk/produkt/tilbehor/plantebelysning/dyrkningsbelysning.aspx
  Små grønne spirer står nu badet i lys i mit køkken oh!
  ...og så håber jeg marcipanæggene kan købes over nettet, for det er da for surt at løbe tør.

  SvarSlet
 5. Øv altså, håber du snart er på toppen igen, men ser eller rigtigt hyggeligt. Hehe giraffen er sej, måske lidt kortbenet;-) lyder som en super spændende bog og dine puder går da aldrig af mode! Det gør klasse bare ikke! Rigtig god bedring og skøn notesbog, dem kan man aldrig få nok af!

  SvarSlet
 6. Rigtig god bedring, Tina!
  Og hvor må jeg altså igen komplimentere dine neonkantede puder. De er vanvittigt flotte! Dine to billeder ligner jo noget, der er revet ud af et eksklusivt boligmagasin :)

  SvarSlet
 7. Det ser ud som om, du vinder over hende anstandsdamen ;-) Du er sej! Macipanæg er også min absolut favorit :-)

  SvarSlet
 8. Tak, tak, tak!

  Jeres hilsener gjorde det meget lettere at blive mere frisk. Og mindede mig også om, at jeg måske skulle putte mig og blive hurtigt frisk, i stedet for at svede over computeren :-)

  I er seje og jeg er VILD med jeres kommentarer, hver og en!

  KH
  tina

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina