tirsdag den 24. september 2013

Cozyness


Sidste år hæklede jeg et cover til en ipad. Men det blev for stort. Så jeg gjorde det endnu større, så det passede til min computer. Der skulle bare nogle knapper i også. Det er endelig sket. Det fejrer jeg lige med et blogindlæg: mit yarnfreak coozie til min kære computer er færdigt. Yayh!

Og så en lille sang, fordi videoen er så fin en historie:Uh, og så har bloggen igen fået sig en facebook-side. Den er ikke færdig endnu, men du kan nå at være med helt fra start. Du kan også nå at være den allerførste fan.

KH
tina


3 kommentarer:

  1. Åh den er super flot! Sikken en cozy! Videoen er også skøn, billedsproget meget smukt:-) Tillykke med dit nye cover og FB side:-) Ha en smuk aften:-)

    SvarSlet
  2. @snullemor: TAK!

    @monstercircus: TAK til det hele - og ja, jeg er netop også vild med billederne. Og stort velkommen til den eksklusive gruppe inde på FB. Hi hi. Smuk dag til dig!

    SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina