torsdag den 19. september 2013

Festival mig her og der

Først var "alle" på Roskilde. Nu er "alle" så til strikkefestival på Fanø. Men bare rolig. Ingen får mig til at forlade min skude. Jeg forholder mig helt i ro. Jeg tager ikke engang i strikkeklub. (Selvom, ok, det er faktisk, fordi den er aflyst pga den dersens festival). Men som sagt: jeg forholder mig i ro, bliver herhjemme og forholder mig til livets store spørgsmål.

Det er Gemma Correll, som har tegnet. Hun er sej. Og heldigvis er To Shave or Not to Shave lige om snart et (endnu mindre) relevant spørgsmål, end det plejer. Et meget stort plus ved efterår og vinter i min bog.


KH
tina


7 kommentarer:

 1. Jeg er så småt gået i vintermode hvad det angår :-) Der er så langt derned!

  SvarSlet
  Svar
  1. U-e-n-d-e-l-i-g-t langt derned. Og man skal være dernede så længe. Det holder ligesom aldrig op :-)

   Slet
  2. Hihi.. Er så enig :-)

   Slet
 2. Det er verdens fineste og relevanteste tegning!

  - Kit

  SvarSlet
 3. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha huuuuulk ha ha ha ha ha.... Jep det var mig i badet idag! Jeg gik med de opaque strømper. Åhhh altså hvor er vi nemme at gennemskue os kvinder! Her går vi rundt og tror vi er så magiske og særlige, og så kan et af de helt store dilemmaer skrives med 12 ord. 1000 tak for grin!

  Kh Camilla

  SvarSlet
 4. Synes også at 'alle' skal til Fanø. Det ville jeg da også gerne, hvis det var Kostenlos, lå lige om hjørnet og i øvrigt ikke tog noget af min tid?!?
  Nåmen. Vi er jo så begyndt til sådan noget familiesvømning 1 gang om ugen. Så vinterbenene kræver altså pleje også. For det er noget med at gamacher og burkaer er forbudt i svømmehallen ;-)
  God weekend på din skude, Tina. Kh. Liv

  SvarSlet
 5. Næste gang skal du med Tina :-)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina