onsdag den 25. september 2013

Facebook og strikkestreger

Wooohoo - jeg har lige opdaget, at vi er i 2013, og at der er noget, som hedder facebook. Faktisk er jeg også på twitter. Der sidder jeg også i skjul og foretager mig absolut INTET! (Lige indtil i går hvor jeg vist blev hacket).

Men altså, facebook. Måske bliver siden en supportgruppe til, når man har det sådan her:


Eller også bliver det sådan et sted, hvor jeg får linket til noget af alt det, som jeg bliver ved med at finde hele tiden, men ikke lige får lagt på bloggen. Men måske får jeg det gjort på facebook. Fordi det er lettere. Lettere er godt. Det der med altid at tage gærdet, hvor det er højst, er dybt overvurderet.

Fx har jeg aldrig fået vist jer et par sider fra Hueys - the new jumper af Oliver Jeffers:


Nu fik jeg så faktisk blogget om det. Men du ved hvad jeg mener.

Don't be a stranger - kom med ind på min facebook-side.

KH
tina


2 kommentarer:

 1. Hey, du er i hvert fald ikke last mover... det er mig! Jeg er KUN på bloggen, så jeg hverken pipper eller fjæser den! Bloggen er så dejlig langsom, lige noget for mig! Men derfor ønsker jeg da alligevel tillykke med alle dine nye landvindinger : ) have fun og husk også at blogge ind imellem - for min og de andre gamle nissers skyld! Hahahahaha...
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, kære Liv. Det sjove er, at jeg er helt enig med dig. Jeg er også VILD med langsomheden - det var en af grundende til, at jeg allerede en gang har droppet facebooksiden. Fordi jeg godt kan lide bare at være på en platform. En langsom en. Men nu er jeg alligevel blevet nysgerrig på, hvad det andet kan af sjov. Men bare rolig, det betyder ikke mindre blogging til nisserne og andre godtfolk :-)

   KH
   tina

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina