søndag den 29. september 2013

Hæklefund til efteråret


Jeg har nogle fund, som jeg gerne vil dele med jer. Nogle rigtig efterårsfund:

#1: Belgisk, håndhæklet pude-nød. SÅ cute! Kan købes hos Claudineet & Compagnie

#2: Vikingestrik af She Needs Therapy. Hvem siger, at huer kun skal sidde på toppen af hovedet?

#3: Ingtings er fra Holland (igen igen: hvorfor er der så uendelig mange seje krea-folk i Holland). Hm, men mesteren over alle mestre i hæklede guilander er efter min mening Ingrid fra Ingthing. Her en nødde-guilande.

Jeg er aaaalt for fornuftig og det-skal-da-kunne-bruges-til-noget-agtig til at kaste mig ud i projekterne. Men de varmer mit efterårskrea-hjerte.

Har du gang i nogle efterårsprojekter?

KH
tina

PS. Find mig på facebook og sig hej


5 kommentarer:

 1. Er vild med nøden. Har til gode at kaste mig over noget som helst kreativt til efterårsferien, hvor jeg har planlagt nogle fridage, men så skal jeg også give den gas med forklæder! God søndag.

  SvarSlet
 2. Den pude der er da ikke til at stå for! Jeg er gået i gang med at brodere, så det nok hvad jeg kommer til at nørkle med efteråret igennem (:

  - Kit

  SvarSlet
 3. He he, nogle skønne sager:)

  SvarSlet
 4. Nøden er såååå fin - tænk at finde ud af at man mangler en hæklet nød.... spændende ;-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det hyggeligt at høre, hvad I sysler med! Det lyder helt perfekt, @Suh, at tage et par fridage med forklæder! Og @Kit, da jeg læste din kommentar fik jeg den der fornemmelse af, at jeg virkelig gerne vil igang med at brodere. Indtil da må jeg glæde mig ti lat se, hvad du får lavet :-)

  @Stine: :-) Helt enig, dejligt du kan lide dem!

  @Mette M: He he, Hækletnødemangel. En før så ukendt følelse :-)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina