onsdag den 2. oktober 2013

Asylhaver og ÆrtebjergFor mellem 100 og 999 kroner er Kathrine Ærteberg illustrationen ovenfor din. Samtidig er du med til at sikre, at asylhaverne bliver en realitet. 

Asylhaverne er et projekt, som skal bygge haver ved asylcentrene, som skal hele og forebygge traumatiserede, stressede og fejlernærede asylansøgere.

Du eller din virksomhed kan også købe et jordlod eller en aktie - som tak kan du vælge mellem forskellige fotografier. Fx af Michael Bothager  

Alle har ret til helende rum. 

Men det er ikke alle som er så priviligerede, at de af egen hånd kan skaffe det. Så hey, jeg synes du skal overveje at smide en skilling eller en hel guldkalv. Alene eller som virksomhed. Der er mange muligheder. Du kan også starte deres din egen hatten-går-rundt indsamling på arbejdspladsen. Læs mere her.

At jeg reklamerer med Ærteberg og fotokunst er ren lokkemad, fordi rigtig mange af mine læsere elsker billeder og billedvægge (jo, I gør, jeg har luret jer) og vups, her kan vi få feel-good med i hatten og hjælpe mennesker, som har det svært.

Jeg har ikke nogen form for anpart i projektet. Men jeg har sådan en JA-selvfølgelig-følelse i hele kroppen, når jeg læser om det. Jeg ved, hvad det betød for mig, da jeg pludselig fik adgang til min egen byhave på et tidspunkt, hvor jeg ikke var mange potter p.. værd. At jeg har kunne up-grade til kolonihave er helt fantastisk. Men jeg tror faktisk aldrig det var sket uden mine første jordede negle ude i byhaven. Og da slet ikke hvis jeg var traumatiseret flygtning. Det er jeg heldigvis ikke. Lige præcis derfor, er der rigtig god grund til at støtte, dem der er.

Derfor: Følg Asylhaver på facebook - like og del. De har brug for al den omtale, de kan få.


Hør mere om asylhaverne i videoen:


Uh, og selvfølgelig skal du også huske, at du kan følge mig inde på facebook. Det er ikke i nogen god sags tjeneste. Det er bare hyggeligt.

KH
tina 


2 kommentarer:

  1. Sikke et godt projekt. Og dejligt at du deler - så vi alle bliver mere bevidste! : )

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er virkelig et godt projekt - vær endelig med til at sprede ordet :-)

      Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina