fredag den 25. oktober 2013

Hæklet halsedisse - nu med opskrift


Hallo folkens!

Sidste år lavede jeg en hæklet halsedisse

I dag så jeg Ingthings har lavet den fineste instruktion i mønsteret. Den skal I da lige have også. 


Her er et udsnit af Ingthings hækleinstruktion. Klik på linket for at se resten. 

Jeg har brugt flere forskellige farver og skiftet, som jeg nu følte for det.

En af mine venner spurgte den anden dag til, hvordan det går med bloggen. Han sagde, at han nogen gange er herinde, men at her godt nok er meget hækling. 

Det er der nemlig! Jeg kan kun tage det som et kompliment :-) Indtil videre viser min meget videnskabelige spørgeundersøgelse ude i højre side af bloggen da også, at mine læsere allerede kan hækle eller gerne vil lære det. Det må også være hård kost at læse med herinde, hvis man synes hækling er det mest nederen i verden.

Nå, jeg vil smutte igen. Jeg skal nemlig ud og fejre 1 års kærestedag <3

Rigtig god weekend til alle. 

KH
tina


4 kommentarer:

 1. ja hvis jeg vil læse om hækling slår jeg bare op på din blog- at der så ind imellem er lidt om de dejlige billeder du laver, kolonihaven eller dit lov i øvrigt er da bare bare bonus info:-) Hav en dejlig weekend - og tillykke med 1 året !

  SvarSlet
 2. @Ellen Kathrine: IH, sikke en dejlig respons - hvor er det dejligt at høre! Dejligt at du også kan lide den ekstra bonus - det er det, som også gør det sjov for mig :-) Og TAK og rigtig dejlig weekend til dig også!

  @Finurligefinesser. TAK!!!

  SvarSlet
 3. Yeeepiiii! Jeg er så glad for, at du fandt en opskrift frem - den er straks gemt :D

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina