torsdag den 10. oktober 2013

Boghylden: Pixel PlaidsNu jeg er i gang med at vise bøger, skal I også se en anden ny hæklebog. På fransk. Den er af Ingrid Leroux, hedder 100 pixel plaids og hey, det er da for sjov med en pauseskærm som plaid. Biiiiiip.

Jeg har længe været rigtig glad for tanken om at arbejde pixelerede billeder om til tæpper og billeder. Tror dog aldrig jeg kommer til at gøre det. Men faktisk findes der flere programmer, hvor man kan scanne et billede ind og vups, så kommer det ud pixeleret. Det kan selvfølgelig også bruges til broderi, jaquard og tapestry-hækling. FUN! Jeg har samlet masser af inspiration til den slags projekter på en opslagstavle på pinterest. Jeg er ikke selv kommet så meget i gang, så kast dig endelig over inspirationen, hvis den griber dig :-)

Men nu er ideen i hvert fald givet videre.

KH
tina


10 kommentarer:

 1. Haha, jeg tror det prøvebilledetæppe gør hæklede plaider meget mere spiselige for den mandlige del af mange husstande :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. He, ja, helt sikkert. Og for mig. Det er ret sjov, at jeg er så vild med hækling og er så helt utrolig ikke-vild med hæklede blomster og hæklede tuttenut-tæpper :-D

   Slet
 2. HVOR ER DE FINE DE TÆPPER!!!! hold op hvor du kaster om dig med skøn inspiration ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ENIG! Og ih, hvor er det dejligt, at du synes det. Tak tak :-)

   Slet
 3. Ha ha ha, hvor er de fine! Du er altså mester til at finde de billeder der giver smil på læben!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, det kan jeg virkelig godt lide, at du synes - og du? jeg er vild med at give dig et smil på læben! Tak :-)

   Slet
 4. Hvor har du fået fat i bogen henne, Tina? Jeg kan hverken finde den på bibliotek.dk eller bogpriser.dk :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror den er helt ny - så du kan nok kun købe den via HOOK LOOKs hjemmeside. Jeg tjekkede lige. De skriver: "€ 17 including postage. To order send an email: hooklook@free.fr".

   Jeg har ikke selv haft fingre i bogen - kun "bladret" i den via deres hjemmeside :-)

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina