tirsdag den 8. oktober 2013

Boghylden: Molla Mills Crochetterie - wow!

Jeg bliver nødt til at dele denne finske udgivelse med jer. Det er en hæklebog. Så selvom jeg ikke forstår et kuk slår mit hæklebarometer helt ud og bimler og bamler. Det er rendyrket æstetik med voldsomt god smag for farver og teksturer.


Jeg opdagede Molla Mills inde hos Sort of Pink (en af mine yndlingsblogs, i øvrigt). Via linket kan du se fotos fra bog-receptionen. Jeg har også lånt et par fotos, så I kan få et sneak-peak fra bogen:


Jeg har været i kontakt med Molla Mills og hun har fortalt, at hun er ved at oversætte bogen til engelsk. Den rammer nok det europæiske marked i foråret. Wuhu, siger jeg bare! Hun arbejder allerede på en to´er også. Vi kommer til at se rigtig meget til hende fremover, tror jeg.

Så vi skal da lige have et foto af hende med et hæklet tæppe over skulderen - hvis vi nu skulle løbe over hende på et smut til Finland:
Interesseret i at vide mere? Så har Molla Mills selvfølgelig en blog, hvor hun (heldigvis) også skriver på engelsk.

KH
tina

PS. For en god ordens skyld: når jeg laver denne slags indlæg er jeg helt utroligt usponsoreret. Ikke fordi det i sig selv er fedt. Mere så du lige ved, at jeg deler af ren og skær begejstring.

7 kommentarer:

 1. It is lovely news that the book is getting translated :) Hope you get it soon! :)

  SvarSlet
 2. Tak for tippet! :-)

  SvarSlet
 3. Hold da op nogle hæklerier! Mit hjerte slog lige et par slag ekstra. Mit fortsæt denne vinter må vist være at øve mig i at hækle!

  SvarSlet
 4. De ser virkelig lækre ud de ting hun har fået produceret. Tak for tippet, jeg skal helt sikkert holde øje med den bog.

  SvarSlet
 5. Hvor FEDT!!!! Dejlig inspiration - tusind tak for tippet :-)

  SvarSlet
 6. Ej, den bog ser fantastisk ud. Er mere til hækling end strik og de her billeder, frister sindssygt meget! Selve looket på bogen minder mig om OK og den er bestilt, så der er også snart bogglæde her:-) Rigtig god fornøjelse med den flotte bog!

  SvarSlet
 7. @Taru: SO lovely news! And thank you so much for bringing my attention to this fabulous book! Having a hard time waiting for the translation...

  @Liv: Anytime :-)

  @Differentia: Ligesom mit, nice :-) Oh, og dit fortsæt får jo lige mit hæklehjerte til at slå et ekstra slag. Giv endelig et prej, hvis du går i gang. Vil elske at følge og støtte din proces :-)

  @Frk Smed: Ja, helt enig! Vi må holde øje.

  @Finurligefinesser: ENIG!

  @Monstercircus: Uh, det bliver så vildt, hvis du først falder i hæklekrukken. Du bliver ikke til at stoppe. Du må endelig blogge om OK-bogen. Den har jeg ikke hørt om?

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina