mandag den 7. oktober 2013

Sweater Weather


Sweater Weater coming up!

Så jeg er gået i gang med endnu en pind-9 sweater. Denne gang i blå, islandsk uld.

Sweater-mønsteret hedder egentlg A three movie sweater og er udarbejdet af Handarbeiteren. Det der med, at den kun skulle tage tre film holder ikke herhjemme. Fx sad jeg og så serier. Det betød, at jeg pludselig havde et ærme, hvor jeg havde lavet så mange udtag på så kort tid, at jeg ville kunne bruge det til hoolahop. Så trevle, trevle, trevle.

Nu er den næsten færdig. Men sidst jeg lavede sweateren, syntes jeg, at ribben blev noget dum. Denne gang droppede jeg den og ville hækle den på i stedet for. Så kunne jeg få noget farve på uden at kunne strikke flerfarve. Lige nu er projektet dog gået helt i stå. Alt for mange muligheder. Hæklet rib. Eller stangmasker. Eller væve-hækling. Og skal jeg lige skaffe nogle andre farver og videre i den dur.

Alle gode erfaringer eller links til projekter med hæklet kant tages imod med kyshånd!

Til gengæld kan du få lov at se en peberfrugt som sommeren kastede af sig. Ikke drivhus-dyrket. Næh, ren friland. Det var sådan noget som 2013-sommeren kunne!

Rigtig dejlig mandag og ugestart til dig!

KH
tina

Find mig på facebook, på bloglovin, på pinterest - mulighederne er mange.


12 kommentarer:

 1. MUMS! Hvor ser det lækkert ud - farven gør sig virkelig godt i dit grønne og blå univers :-) Kh A

  SvarSlet
  Svar
  1. Farven har givet mig et blåt og grønt univers! Jeg er så glad for din gave. Du er en mumse-skat! kys!

   Slet
 2. Optrevlet garn ser så fint ud med alle sine krummelurer - og noget positivt skal man jo finde i at trevle op, ik? ;) Skønne, forfriskende farver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lige præcis - jeg er også helt vild med optrevlet garn - altså hvis det ikke krøller sig endnu mere sammen og går i hårdknude. Det er jeg ikke sådan særlig pjattet med....

   Slet
 3. Kender du vævestrik ? Metode med mange mønstre, hvor man kan strikke flerfarvestrik med en farve ad gangen :) Charlotte Kaa skriver om det, Liselotte med Slagt en hellig ko har lavet en skøn kant på en sweater, slaraffenland byder ind med mønstre, og du kan sikkert finde flere. Dejlig måde at få flere farver ind, hvis man ikke vil striber og ikke er bedste ven med fair isle-strik

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig sjov du skriver det: Jeg har netop opdaget vævestrik og er helt solgt. Efter anbefaling fra netop Charlotte fra bykaae, har jeg netop bestilt et par bøger hjem. Tusind tak for henvisningerne, de er meget værdsat og jeg vil gå på opdagelse. Jeg er nemlig lige præcis slet ikke fan af fair-isle-teknikken, fordi jeg ikke kan få det til at fungere. Det er en fremragende anledning til at nørde lidt i vævestrikken. Tak :-)

   Slet
 4. Grøn og blå er altså bare pæne sammen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét er de - naturen har virkelig en hjemmebanefordel der :-)

   Slet
 5. Du er sej! Og det er peberfrugten altså også!
  Stort smil til dig Tina, kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Og DU er sej!
   Stort smil til dig også, Liv!

   Slet
 6. Hoolahop ærme, faktisk ikke en dum tanke, hvis det er så stort er der jo nærmest indbygget tæppe i trøjen også! Og sikken da en fin frilandspeber! Altså man kan bare se de er mere glade når de har været på græs!

  SvarSlet
  Svar
  1. huhuhaja-selvfølgelig da. Indbygget tæppe! Sådan sovepose-agtigt. Det må da blive en no 1 sællert :-D

   Og hi hi, ja, de dansede også rundt som små køer, da jeg satte dem ud ;-)

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina