søndag den 31. august 2014

TichTach fylder 3 år


3 års jubilæum!

Jeg har talt efter flere gange. Hver gang er jeg landet på 3 år. Men det undrer mig egentlig, for Tich Tach føles som en ældre dame. Mindst 70. Men hun er altså kun 3 år.

Jeg har tænkte meget over, hvordan jeg skulle fejre hende. Jeg gad godt at gøre alt muligt - lave årets lækreste konkurrence med sprøde gevinster til mange. Eller en event. Et eller andet. Men sagen er den, at vi nu har ramt den sidste dag i august, så hvis jeg skal nå at fejre jubilæet før måneden er helt omme, så er det nu. NU. Også selvom festen bliver fejret alene med mig selv med pulverkaffe og en kagerest fra i forgårs og udsigt til et tørrestativ og tanken på de kommentarer jeg ikke har besvaret. Egentlig er det jo i fremragende forlængelse af hele ånden herinde. Det behøver ikke være så uendelig perfekt, bare fordi det er hæklet. Eller strikket. Eller tegnet. Faktisk tværtimod. Så hermed: en helt uperfekt fejring.

Der er i øvrigt en virkelig god nyhed: Jeg har slet ikke blog-krise. Det havde jeg sidste år på denne tid. Men ikke i år. Jeg har tusind ideer og fotos parat og tekster og hemmelige projekter og alt muligt. Det eneste der mangler er bare, at det hele lige skal summe lidt mere, før det begynder at pible ud igen. Sådan plejer det at være, og sådan kommer det til at være igen.

Til slut vil jeg bede dig om en tjeneste. Det er lidt grænseoverskridende at spørge - men det er faktisk kun dig, som kan svare. Måske er du en af dem, som har været med lige fra start. Måske er du først lige kommet til. Men uanset hvad, så har jeg vildt meget brug for noget inspiration.

Vil du fortælle mig, hvordan du oplever Tich Tach? Du kan gøre det, ved at skrive de første tre ord der falder dig ind. Eller noget helt andet. Bare noget som beskriver Tich Tach for dig. Det vil være den bedste gave, jeg overhovedet kan forestille mig.

Kæmpe krammer og tusind smækkys!
tina14 kommentarer:

 1. De først 3 ord som jeg kommer på er - sød, farverig og sjov idéer.
  Jeg er en nyere læser her inde og jeg læser med hver dag, den er en fornøjelse at se hvad du roder med =)
  Kram
  Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay! Velkommen til - hvor er det dejligt, at der stadig kommer nye bloglæsere til, selvom jeg her henover sommeren har været mest aktiv på Instagram.

   Tusind tak for dine ord!

   KH
   tina

   Slet
 2. Har egentlig brugt mine tre ord, men kom lige i tanke om noget mere: Vildt Meget Personlighed.

  Jeg glæder mig til de tusind ideer og blogindlæg. Kæmpe fan:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ooooohr, tak! Vild med flere ord - og sikke ord, lige til hjertet. Knus til dig kære Helle.

   Slet
 3. Personlighed og livets op og nedture, tegninger som rammer lige der hvor man selv kan tolke dem og hækling som dejlige ideer til kreationer (håber ikke alle kopier dine ting- det er selvfølgelig fedt at du er populær- men hvis dine håndkæder når kählerstatus ;-) så synes jeg at det unikke præg du sætter på dine ting forsvinder lidt.. (måske lidt kluntet skrevet..)- og et sted hvor du er dig- og man ikke behøver vise den korrekte facade... så tillykke med jubilæet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhr, hvor er jeg glad for dine ord! Du har været med lige fra start, og det er altid en stor, stor fornøjelse at læse dine kommentarer. Store gaver i lille form. Også denne gang. TAK!

   Slet
  2. Ih tak- nu blev jeg rørt- vidste ikke jeg havde været med fra start :-) glæder mig til nyt fra bagkataloget .-)

   Slet
  3. Jamen det har du - og dine kommentarer, indsigter og reflektioner har altid stået ud som noget helt særligt :-)

   Slet
 4. Jeg er helt ny herinde, men er faldet for din blog fordi du er nærværende både her og på instagram, fordi du har et dejligt farvekort inde over dine ting og fordi du har og inspirerer til gode ideer.
  Tillykke med jubilæet! ("Agnes" er kun et halvt år, så hun har meget at lære fra erfarne damer som TichTach!!) ^_^

  - Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay, hvor skønt at høre - og dejligt du også er herinde i bloggenes univers og ikke kun på IG. De kan nu hvert deres, de to steder. Og sjovt, fra IG var jeg sikker på at du hed Agnes :-)

   Slet
 5. Anonym9/02/2014

  iderig-farverig-lærerrig. skøn blog
  Bedste hilsner
  Joan

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiiih! Tusind tak Joan :-)

   Slet
 6. Personlighed, ærlighed, skøn hækling :-) Dejligt at du er på bloggen igen :-D
  Kh,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for ordene mette :-)

   Jeg er også helt vildt glad for at være tilbage efter den lange sommerperiode. Utroligt hvad det gør, at jeg er i kolonien, hvor det slet ikke er lige så oplagt at hive computeren frem.

   Dejligt du stadig er her, i øvrigt.

   KH
   tina

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina