onsdag den 6. marts 2013

Finestuen er sløjfet


Jeg bor alene for første gang nogensinde. Det er helt vildt fedt selv at måtte bestemme. Men i stedet for selv at bestemme, så har en indre anstandsdame med fine-stue-fornemmesler taget over. Hun har pakket alle mine projekter af vejen og ned i kasser. De skulle ikke forstyrre øjet. Jamen, kunne jeg så ikke have mine ting i soveværelset? NAJH! Det skal sørme være et helt zen-agtigt rum, kun med plads til drømme, meditation og dyneroderi. Basta.

Men nu skal det være slut. Jeg har altid prædiket, at man skal gøre plads til det, der er vigtigt i ens liv. Hvis du stopper med at studere, og ikke længere bruger dit studiebord? Ud med det og ind med en lækker lænestol, som du kan hyggelæse i. Jeg glemmer åbenbart bare at sige det på mig selv.

Men nu er det slut. Nu har jeg lavet hele stuen om til mit arbejdsrum.

Hvis anstandsdamen har brug for lys og luft, så må hun gå ind i soveværelset. Eller ned i gården. Eller indrette sig en fine-stue nede i kælderrummet.

Alt er stadig i omflytningskaos, men der følger sikkert et par fotos fra processen. Hvis jeg kan få lov af fine-fruen, selvfølgelig.

KH
tina11 kommentarer:

 1. Dejligt at du får gjort plads til dig selv! Og synes du har været rigtig flink ved anstandsdamen og har farvesorteret "rodet" og sat skjulerne i str orden ;) Det ser skønt og inspirerende ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det havde jeg slet ikke opdaget! Jeg er da totalt flink ved anstandsdamen. Hæklenåle for sig. Pensler for sig. Hun er nok en finger med i det meste, når det kommer til stykket ;-)

   Slet
 2. Jeg er vild med dine fine damer oppe på hylden :) Det er en super god ide.
  Jeg havde engang en der ligner lidt. Tror vist jeg fik den i konfirmationsgave :D
  Og jeg kan godt forstå at du nyder selv at kunne indrette. Når man er to, skal man jo gå på kompromis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Finedamerne. Det skal de hedde! Jeg fik en porcelænssvane i konfirmationsgave. Til at have pyntesager i :-)

   Slet
 3. Virkelig en god argumentation mod anstandsdamen, som altid står i vejen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Tak, ja, hun står altid i vejen, så man må lige sætte hende på plads...

   Slet
 4. Hep hep! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, heppekor! I låve it!

   Slet
 5. Go prioritering!!! Det kan kun blive sjovt :-) og det er jo det vi også skal huske på vejen, at ha det sjovt, ikke sandt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det absolut vigtigste! Hørt :-)

   Slet
 6. Lækkert "dekorativestrikkepinde" foto! tak for hintet :-)

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina