tirsdag den 17. januar 2012

Love Links in a Smål wårld

Den kreative verden blev gigantisk fra den ene dag til den anden. Jeg blev blogger og fik en pinterest-profil. Pludselig havde jeg direkte adgang til så store mængder af kreativitet, idéer og inspiration, at jeg helt ærligt var bange for at blive slugt, gnasket på for så til sidst at blive spyttet ud. Som jeg så lå der, ville jeg være helt drænet for kreativ energi og have mistet al føling med, hvad der var min stil, hvad der inspirerede mig - og hvad der ikke gjorde.

Men faktisk er jeg blevet bekræftet i det absolut modsatte. Jeg er faktisk blevet endnu mere sikker på, hvad jeg knus-inspireres af helt ind i hjertet, og hvad jeg bare synes er nå-nå, ja-ja. Det har vist sig, at i stedet for hele tiden at komme på mærkelige afveje, så går jeg tit i ring - på den gode måde.

Har lyst til lidt inspiration fra nogle af mine nye, virtuelle-darlings? Så tag med på tur rundt til mine pitstops i den gigantiske web-verden. 

* * *

Jeg blev fra første sekund helt forgabt i Anna Venturas poetiske univers. Jeg havde set et glimt af hende på pinterest, men jeg kunne ikke finde hendes hjemmeside.



Via google fandt jeg hende hos bloggeren Rauschmittel og kom ind på hendes portfolio, hvor jeg har lånt et par billeder ovenfor. Jeg følte mig med det samme hjemme hos Rauschmittel. Siden var tysk (og jeg er lidt af en germanofil) og så linkede hun udover til Anna Ventura også til en artikel om truckere, som hækler.

Jeg havde længe haft en ide om, at jeg skulle skrive noget om de truckførere som hækler, strikker og laver patchwork i deres lastbiler. Men artiklen fra The Wall Street Journal var blevet væk fra mig. Men der var de så igen. Hvis du klikker på linket kan du også se en video med et portræt af en af truckførerne.


Efter det glædelige gensyn lurede jeg i Rauschmittels blogliste. Jeg klikkede på det navn, som tiltalte mig mest: Domestic candy. Det viste sig at være dem, som designer de her smykker i træ:


Det var sjov, for jeg har faktisk været så betaget af halskæden i øverste højre hjørne, at jeg ikke pinnede den i pinterest, fordi jeg var bange for, at den ville blive udsolgt for snuden af mig (yeahr, rigtig dårlig pin-stil, I know, men nu har jeg indrømmet det, og så lover jeg aldrig at gøre det igen).

Nå, jeg snusede videre. Og hvem står så bag Domestic Candy-smykkerne? Jo, det gør snyg selvfølgelig :-) Og ja, Snyg er dem med de skønne knager, som jeg linkede til for et par dage siden, fordi jeg er så vild med alt hvad de laver - jeg viste bare ikke, at det var dem, som laver Domestic Candy.

Hjamen altså! Min verdensturne var landet hjemme hos mig selv igen.

Går du også hele tiden i ring i en kreativ Smål wårld? Eller kommer du ud i helt ukendte gyder og markeder? 

kh
tina



10 kommentarer:

 1. Jeg er ikke i tvivl om din stil! Og jeg elsker at følge med i alle de fede ting, du finder frem :-) Håber, du har købt halskæden ellers gør jeg det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk! Så kan jeg spørge dig, når jeg bliver i tvivl :-) Ej, det er virkelig dejligt at høre! Køb endelig halskæden - jeg har ikke været der endnu, men: "den der gemmer til natten..." :-) KH

   Slet
 2. Hej "Tich tach"

  Tak for link til hæklet trekanter. Det var en rigtig stor hjælp og lige til at gå til

  Stine:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt det kunne bruges. Glæder mig til at se, hvad du skal bruge trekanterne til. KH tina

   Slet
 3. Jeg synes, at noget af bedste ved at være kreativ, er at man netop kan afprøve mange forskellige områder og finde skønne tips i hver en krog af denne blogverden. Pinterest...I LOVE IT! Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig - og pinterest er godt nok også lige trampet lige ind i hjertekulen på mig! KH tina

   Slet
 4. Jeg har også lige opdaget pinterest og har det præcis som du; en blanding af euforisk og skrækslagen; og dybt forundret over, at finde mine egne ting derinde pinnet af een eller anden japaner og en franskmand?? Det var simpelthen så vildt, at kloden lige blev meget lille på et splitsekund. Jeg glæder mig til at finde mine ben derinde! Og jer andre! Virkelig fed blog, du har i øvrigt... er bare bange for, at det bliver dyrt for mig med alle de skønne ting, du linker til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, sjovt at dine ting er kommet så meget rundt - men nu er du jo også drøndygtig! Du skal nok blive vild med at være derinde, det tager lige et stykke tid, men når man først er kommet i gang er den svære kunst at huske at logge ud nogle gange :-) Du kan finde mig via linket øverst i fanebladet på min blog :-)

   Slet
 5. Anonym1/17/2012

  Din blog bli'r bare finere og finere og jeg er heller ikke i tvil om, hvad der er DIG! Krammere fra Ama'r...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark - dejligt at du kan se, at der sker lidt her og der :-)

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina