onsdag den 4. januar 2012

viklede armbånd af broderitråd

"Vikl garn om gamle armbånd"-armbånd er ikke groundbreaking news. Men det bliver idéen ikke mere skidt af, når "jeg har slet ikke nogle smykker at tage på" panikken trådte ind hos mig et par dage før nytårsaften.

Jeg havde netop købt en håndfuld meget billige armbånd i den lokale genbrugs, og ville gerne afprøve vikle-metoden. Jeg ville give dem et relativt let udtryk, så jeg brugte boderitråd med glans - hvilket klart satte min tålmodighed på prøve. Det tog mig en film at lave dem - jeg ved ikke helt om det siger mest om filmen eller om mig.  (Hrm, ok, jo jeg gør. Jeg lader bare som om, at jeg ikke bliver helt vildt stædig, og nægter at lægge arbejdet fra mig, når jeg første er begyndt - og, ikke at forglemme, stadig har smykke-panik).
Flere af de online-steder, hvor jeg har set teknikken, kan jeg se, at de foreslår at bruge limpistol. Men jeg synes det er noget gøjemøj med ledning og glohed lim ud over det hele. For mig fungerer alm kontaktlim fint og fremragende - og ja, armbåndene har stået prøven ved at blive båret af min veninde nytårsaften - for jeg endte selvfølgelig med selv at tage et andet smykke på.

kh
tinaIngen kommentarer:

Send en kommentar

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina