onsdag den 18. januar 2012

Broder mig hér og broder mig dér

Broderi er stadig noget, som jeg har alle remedierne til, men som jeg simpelthen ikke tør at gå i gang med. Åbenbart. Men når jeg får modet, så har jeg allerede nogle sider parat, som jeg skal tjekke ud.

Fx det her skønne monster fra "Roxycraft - Patterns that don´t suck". Bare navnet! Der er mønstre på broderi (og også amigurumi). Nogle gratis, andre til salg.

Roxycraft - Patterns that don't suck
Nu jeg er i gang, remser jeg lige videre med mine nuværende favoritter:

(Poppytalk on etsy)
Duck Duck Robot - af Wendy Gratz, North Carolina, US (mønster købes på etsy)
Charlotte Alexander fra Australien har virkelig mange mønstre til omkring 25 dkkr - fx molekylestrukturen på koffein og kaffe, fisk som hopper ud af bowlen og andre ny-klassikere
Får du lige så meget lyst til at brodere, som jeg gør? Det ser jo ud som om, at man bare skal tegne med tråd i stedet for tusch. Ala: klassikeren "det der billede kunne jeg da selv male" (meget ofte udtalt af dem, som aldrig kunne drømme om at male det selv. Sagde hunden).

Og ja, som I måske allerede opdagede med det her blogindlæg, så har jeg en svaghed for kunsteriske udtryk, som overføres til andre typer af teknikker. Så jeg bliver nødt til at slutte af med lidt "Craft Grafitti":


Får du også lyst til at brodere? Eller gør du det allerede? Hvis du har et favoritmønster eller et broderi, du gerne vil vise, så læg endelig et link, så vi andre kan se med.

Kåhå tina8 kommentarer:

 1. Jeg er ret vild med Cross Stitch Junkies mønstre/tekster, men derudover har jeg mest googlet mig til mønstre: "pattern + [det jeg mangler inspiration til, eks. SuperMario] - og det fungerer glimrende. Men jeg vil også lige tjekke dine links ud. Og så glæææder jeg mig så meget til at se, hvad du broderer! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det er også en totalt inspirerende side. Er du mon med i deres månedlige udfordring? Jeg går og overvejer lidt, om det mon ikke ville være en god måde for mig at komme i gang :-)

   Og hæ hæ, den er god med dig, jeg tror du kommer til at glæde dig længe. Men du er klart en af grundende til, at jeg bliver ved med at have lyst til det. Du fik det til at lyde så rart :-)

   Slet
  2. Månedlige udfordring - næh, den har jeg ikke set. Hvordan tilmelder jeg mig den? Du har nok ret i, at det er en oplagt måde at komme i gang på.
   Tak, det er jeg glad for at høre. Det er dejligt at være motivator (giver det ord overhovedet mening?). Og det _er_ rigtig rart at brodere, så det er bare at kaste sig ud i det :)

   Slet
  3. hov, jamen det var da også mig, som var lidt for hurtig der. Jeg tænker på "feeling stitch". Dét er nemlig en helt fantastisk side. Og de har en "January stitchalong".... og jep, det gør det, giver mening :-)

   Slet
  4. hov igen: feeling stitchy

   Slet
  5. Aha! Den vil jeg straks tjekke ud :)

   Slet
 2. Jeg har så meget lyst til at lære at brodere. Har en masse udstyr fordi jeg i et anfald af hovmod tænkte "hvor svært kan det være" (meget svært åbenbart :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi, jeg har det helt på samme måde. Jeg har også en masse grej, men mangler at komme i gang. Men jeg satser på, at jo mere jeg undersøger og skriver om det, jo større er sandsynligheden for ,at jeg pludselig er i gang :-)

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina