torsdag den 26. januar 2012

Kuvert på vrangen

Jeg fortsætter med at vende vrangen ud på de kuverter, som jeg modtager. Nogle af dem har de skønneste overraskelser. Fx denne kuvert fra min mormor, som jeg nu har sendt videre til min veninde i Tjekkiet.


I øvrigt har jeg nu fået lavet en opslagstavle til den broderende selvhjælpsgruppe. Yepeyah! Du kan se den her.


Rigtig dejlig dag til dig.
kåhå 
tina


8 kommentarer:

 1. Anonym1/26/2012

  Har aldrig fattet hvorfor mange kuverter er pænest indeni ????? Super ide at sende dem videre med vrangen ud ;O) - og pøj pøj med dit højskole ophold Tina !!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og tænk, jeg har aldrig rigtig opdaget det før nu :-) Og tak!

   Slet
 2. Det var da godt nok en fin vrangside, Tina.
  _og nu kan jeg læse mig til at vi nok har lidt mere til fælles end Svetozor..
  Jeg håber det bliver godt for dig at tilbringe dine dage på "daghøjskolen, og hvem ved; måske du bliver overrasket over maden :-)

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, ja, nu kom der jo lidt indblik til ét af de punkter, som je gkunne nikke ja til :-)

   KH tina

   Slet
 3. God ide med kuverterne. De er jo så meget finere indvendigt.
  Jeg har også engang været på psykiatrisk "daghøjskole" i forbindelse med en depression og jeg var super glad for det. Det var et sted som hed Stolpegården og de hjalp mig virkelig igennem en svær tid. Det er selvfølgelig hårdt arbejde at arbejde med sig selv og sit sind på den måde, men der er også masser af tid til at male, lægge puslespil og spille bordtennis, - så lidt højskole er der da over det ;) Du må have masser af held og lykke med det og jeg håber du bliver glad for det.

  Kh Sanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt at høre om dine gode erfaringer. Jeg er desværre lidt skeptisk og også ret udmattet på forhånd, så det er dejligt at høre, at du har været glad for det.

   KH tina

   Slet
 4. Gud, en god idé! Og Gud, hvor er du heldig, at du stadig får gammeldags post. Det gør jeg aldrig. Kunne selvfølgelig være, jeg skulle sende noget selv først :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er ret så priviligeret med en mormor, som sender rigtig brev-post :-) Faktisk har jeg det sidste år fået rigtig mange rigtige breve. Det er fantastisk - og fantastisk også at skrive rigtige breve. Så jeg synes klart du skal give det et skud og gøre en ven helt glad i låget og vildt overrasket :-)

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina