tirsdag den 31. januar 2012

Boghylden, gaver og yndlingsfarver

Allerede dagen efter, at jeg havde vundet MyminMys konkurrence, lå der en kuvert til mig i postkassen:

Og ved du hvad? Det var lige præcis det tryk, som jeg havde håbet på! Trykket er mere neon-pink, end billedet viser, og det er for tiden min absolutte yndlingsfarve, så jeg er SÅ glad. Sammen med gaven lå der det fineste kort, som også var et tryk (som altså også er meget mere pink IRL):


Kortet var signeret og nummereret og med den sødeste hilsen. Jeg skal klart have det rammet ind, og så skal det op og hænge i mit soveværelse sammen med mit Anne Nowak tryk:


Tusind tak til Camilla Maria :-)

* * *

Nu jeg er ved gaverne, så havde jeg dagen før besøg af min fantastiske faster, som havde "Til Kaffeslabberas"-bogen med som gave under armen. Et par opslag:


Den bog havde jeg længe ønsket mig. Men den er tusind gange mere inspirerende end jeg havde drømt om!

Nu havde jeg så fået gave søndag og mandag, så i dag tirsdag skulle ikke være en undtagelse: min mormor havde sendt mig et par hjemmestrikkede sokker! Virkelig skønt. Det varmer simpelthen så meget med gode gaver. Og om lidt skal jeg lige en tur i opladeren til en lille lur, og så kommer min skønne ven Jeppe og laver aftensmad til mig.

Sikke en heldig kartoffel jeg er! 

kåhå
tina


7 kommentarer:

 1. Ihhh hvor er jeg glad for at jeg valgt den rigtige!! Det er også den jeg selv tøffer rundt med her på amager, måske du spotter mig en dag :) Hvor er jeg glad for at du kan lide det lille tryk og jeg er MEGeT beæret over at få plads ved siden af Anne! Sikke nogen dejlige gaver du ellers er blevet begavet med! Ha en dejlig aften med dejlig mad!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dit valg er så meget lige i øjet - jeg blev helt rørt :-) Sjov hvis vi pludselig en dag render på hinanden med nettet. Lidt ligesom at spille stratego i virkelig stor skala. Eller find Holger :-) kh tina

   Slet
 2. Åh, wauw til det hele! Det er godt at være en heldig kartoffel indimellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og sjov nok føler jeg mig endnu mere heldig, når jeg skriver om det her. Lidt ligesom taknemmelighedsbogen :-) kh tina

   Slet
 3. Ja det må jeg nok sige. Total optur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Og optur er simpelthen svær at få for meget af :-) Kh tina

   Slet
 4. Den er absolut fantastisk den bog! Den må jeg ønske mig! Må jeg låne dine billeder og linke til dig til gengæld? Kom forbi min blog!
  Forresten har du en ny læser i mig, jeg har lige brugt 30min helt uden at ligge mærke tild et, jeg burde arbejde! :D Desuden så skal jeg da være med i broderiklubben. Jeg har netop færdig gjort min Januar-feel-goood gave, som er et broderi til en vedninde.
  Kom ENDELIG forbi :)

  kh

  www.mimiego.blogspot.com

  SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina