torsdag den 19. januar 2012

Kronede engle, stegte svin, 698 dyr og alle de andre korssting #LoveLink#

Okay. Indlægget her er forsinket, jeg beklager. Men jeg viste altså ikke, at jeg ville finde en kronet engel, for ellers havde jeg da klart sørget for, at du kunne sidde og brodere ham i weekenden. Enten hvis du var royal, eller hvis du som jeg er helt pjattet med at se på de store mængder af silke, hatte og mænd med pins, som valser forbi under royale begivenheder.

Sagen er, at nu jeg i går postede om broderi, bliver jeg nødt til i samme ombæring at introducere den svenske blog Korsstygnbolaget. Og siden jeg kiggede forbi hende sidst, har hun lagt den her frækkert af en engel op på sin blog:

(Korssytgnbolaget)
Hun broderer også på fotos, som hun har taget fra den svenske kystlinje. Underfundige, sjove eller melankolske alt efter motiv og broderi. 

 

(Hägring)
Hvis ikke du allerede kender Britta Johansons Korsstygnsbolaget, synes jeg bestemt, at du skal kigge forbi. I modsætning til meget af det broderi der er fremme lige nu, så arbejder hun (i hvert fald på bloggen) kun med korssting. Mega realskole (tø-hø) på den virkelig gode måde!

Hun udgiver også broderibøger, som jeg godt nok ikke har bladret i, men de kan da kun være skønne. Hvad med fx en bog med 698 dyremønstre i? What's not to like?
(Kilde)KH
tina


6 kommentarer:

 1. Blot for at hilse på...... er lige stødt på din fantastiske blog, og jeg vender tilbage, for her findes en masse skøn inspiration...... derfor nu fast læser!

  Betty

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt. Du er hjertelig velkommen :-) KH tina

   Slet
 2. Tak for tippet med bloggen. Jeg har et anstrengt forhold til korssting, men dette er da skønt.
  VH mette

  SvarSlet
  Svar
  1. selv tak - dejligt at du blev positivt overrasket.

   KH tina

   Slet
 3. Kære Tina

  Tusinde tak for dit link og at du tænkte på mig.
  sikken en spændende side, glæder mig til at studere den lidt mere indgående

  God lørdag, Stine:))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Stine

   Jamen selv tak da - og ja, siden er rigtig spændende. Den er lidt tung, fordi der er så mange billeder, men det er bestemt ventetiden værd. Der er også flere ting i 3D, som er ret inspirerende.

   Dejlig lørdag til dig også.

   KH tina

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina