onsdag den 25. januar 2012

Syskrin & kludder-smølfer

Endelig kommer mit barndoms syskrin til sin ret. Her skal jeg selvfølgelig opbevare mit månedlige broderi.


Fint ser det ud ikke? Men virkeligheden overgår som bekendt meget tit blogfotos. For selvfølgelig kan det hele ikke være i syskrinet:


Det er det samme med resten af mine krea-skuffer og skabe. Først bruger jeg timer på at rulle garn op, sortere i bokse og markere med bogstavklistermærker. Det sekund jeg så lukker lågen eller skuffen og vender mig om, så får jeg øje på de 10 ruller snor, som der heller ikke var plads til, før jeg begyndte at rydde op.

Og hvis jeg hører godt efter, kan jeg høre smølferne stæse rundt nede i skufferne for at rulle garnet ud igen og fjerne de vigtigste ting fra de markerede bokse og lægge dem ud på stategiske steder, som jeg aldrig vil drømme om at lede.

Hav en dejlig aften.

Kåhå
tina

4 kommentarer:

 1. Hæhæ, ja det er helt sikkert smølfernes skyld!
  God aften til dig også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og hvis ikke snart de får lidt mere ro på, så er min plan at give dem skyld med skyld på!

   KH tina

   Slet
 2. Hej Tina.
  Jeg snublede lige over din blog, har kigget lidt i dine indlæg, og I like :) Mon ikke jeg kommer til at læse med ganske ofte!

  Kender kun alt for godt den der rodeproblematik... Synes aldrig noget ligger, hvor det er lagt sidst! Troede egentlig det var min ammehjerne, men det kan da egentlig godt være, at der er tale om smølfer i stedet!

  :) Natascha

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Natascha

   Hvor dejligt, at du lige faldt forbi - håber du landede blødt! Jeg er rigtig glad for, at du kan lide hvad du ser - og jeg er rigtig glad for, at du vil følge med fremover.

   Jeg tror smølferne kommer i mange former. Der er med garanti også amme-smølfer :-)

   KH tina

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina