mandag den 16. januar 2012

Mandagsmysterier

#Mandagsmysterium 1#
Hvordan kan det være, at ligegyldigt hvor grundigt jeg rydder op, så ser min sofa altid sådan her ud, når jeg rejser mig? Hvad er der galt med at lægge tingene på det helt tomme bord i stedet? Og hvorfor er der altid (mindst) to hækleprojekter i gang i stedet for fx eet?


#Mandagsmysterium 2#
Hvorfor er det lillebitte dyr, som lige er kravlet ned under W-tasten på mit tastetur, ikke kommet op igen? Har det bygget hus dernede? Er det i virkeligheden det og dets familie, som blokkerer for ASDFG-knapperne, så de ikke virker? Er det slet ikke kaffens skyld alligevel, at jeg skal sidde her med eksternt tastetur (som heldigvis ikke er lige så skabet som computerens tastetur: det har ikke sagt et kvæk til, at jeg har smuldret croissant ned i det fx, (ok, sorry Jacob))?


#Mandagsmysterium 3#
Findes der mon nogle, som har større mysterier end jeg på sådan en højhellig mandag?
Svaret kan vist kun findes med lidt mandagsluftspade:

The Only Way by Gotye on Grooveshark2 kommentarer:

  1. Haha fede mysterier på sådan en mandag :) Det lille dyr under W-tasten holder da kaffeselskab :)

    SvarSlet
  2. :-D LOL! Hvorfor havde jeg ikke tænkt på det? Selvfølgelig er det et kaffeselskab den har gang i :-D

    SvarSlet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina