lørdag den 21. januar 2012

Boghylden: Resten af min weekend i billeder

Resten af min weekend kommer i høj grad til at handle om at tage mig af mine to små hvidløgsskud, som tror, at det er forår. Og så skal jeg hækle et par hemmeligheder færdige.


Mon ikke også jeg skal bladre lidt i mine nyeste bøger og blade Print Workshop, Flittige hænder, Meet me at Mike's og State of Craft:


10 kommentarer:

 1. Uhhhh du har fået bogen! Fedt! Hvornår er det du skal på kursus? Forresten tjekket med den orange bold som matcher solen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah, det er så dejligt. Den er virkelig lækker. Jeg er faktisk ikke tilmeldt endnu - især fordi en af mine venner nok gerne vil lære mig at trykke. Men det kan jo være, at jeg tager med efter det, så jeg kan få noget hygge og ekstra fif :-)

   KH tina

   Slet
 2. Kan se på din pinterest at du har noget med Amager, bor du i nærheden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi-hi, godt spottet :-) Jep, jeg er flyttede til Amager i efteråret - og er simpelthen så glad for det, at det krævede en pinterest-folder :-D

   Slet
 3. Så vil jeg lige fortælle at på næste mandag den 30 januar er der intro til serigrafiværkstedet i christianshavns beboerhus. det koster 50 kr, men hvis man betaler de 150 kr som det koster at bruge værkstedet i 1/2 år så er introkurset gratis. Jeg skal afsted, måske du har lyst til at komme med :) http://beboerhus.dk/ Du kan skrive til Lone som har værkstedet på lone@beboerhus.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det bare fedt! Jeg kan desværre ikke den 30, men måske der er en anden dag, hvor jeg kan komme på intro. Det ville da ellers være endnu bedre at tage afsted samtidig :-) Jeg må lige prøve at kontakte hende Lone. Tusind tak for virkelig god info.

   Slet
 4. Jeg skal da lige høre hvor du har været på bogindkøb? tænker især på Print Workshop? Fedt med en masse ny inspiration :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må desværre indrømme, at jeg ikke har støttet en lille lokal boghandler nede på hjørnet. I stedet har jeg været forbi amazon.uk for at købe alle tre bøger - Flittige Hænder har jeg dog købt på Frederiksborggade/cph i en meget støvet hobbybutik :-)

   Slet
 5. Det lyder som en virkelig god måde at tilbringe weekenden på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det synes jeg også. Sidste nyt er at hvidløgsplanten er groet helt vildt hen over natten. Jo jo, min weekend er totalt action-packed :-)

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina