mandag den 4. november 2013

Mandagssmil: Kend din ukrudt


Oh, mandagsgriner.

Det minder mig om mig selv, da jeg lå en lørdag i juli og nynnede: "Væk med al den ukrudt, så mine frøkenhatte kan komme til".

Nogle uger efter opdagede jeg, at det var mine frøkenhatte, jeg havde rykket op.

KH
tina

PS. Tegning lånt hos Cartoon Blog.


8 kommentarer:

 1. Ha ha, den er fin, og din kommentar til er endnu finere :) Jeg kan afsløre at denne mandag starter med at du har vundet en give away. Jeg har nemlig lige trukket lod i workshop copenhagens give away :) YAY!!! Tillykke!!! ( Og ikonet af en lille mand der hopper mens han klapper i sine hænder) Skøn mandag til dig!
  Kh Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, TAK! Den besked ramte helt plet på min mandag, som ellers var helt plettet til og var en træls og tung dag. JUHU, og så blev den pludselig meget bedre :-) (Ikon af en dame med hænderne over hovedet som hujer)

   Slet
 2. Håber du lod noget smukt ukrudt stå :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, jo, ellers ville der lissom ikke være meget tilbage at kigge på - her er der tale om ét lille bed, som der skulle komme frøkenhatte i :-)

   Slet
 3. Ha ha, den har vi vist alle prøvet... hev også en ellers dejlig staude op i foråret i en kåd lugning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kåd lugning kan have drabelige konsekvenser! Vi må lave en omgang frøbyt før næste sæson.

   Slet
 4. Hahahaha, og derfor har vi stort set kun græs tilbage i vores lille have ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, hvis I har græsplæne som min, så betyder det til gengæld også, at der er et mylder af troldhekse og tusindfryd :-D

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina