fredag den 22. november 2013

Walk & KnitKnit and Walk - det må da være den nye form for Walk And Talk. Jeg ser det for mig. Strikkecaféerne går tilbage til rødderne. De rykker ud af caféerne og strikkebutikkerne. De tager deres stash på ryggen, drikker den sidste tår kaffe, snører støvlerne og begiver sig i hobetal ud i de danske gader. 

Jeg har lånt fotoet inde hos annekata, som linker til en artikel, hvor du kan lære at gå mens du strikker: How Do You Knit While Walking? !!!

Hermed: rigtig god og gående fredag til dig!

KH
tina


6 kommentarer:

 1. Hvor er det SJOVT for 14 dage siden i strikkecafe, talte Rachel og jeg netop om at det kunne være sjovt at lave en walk&knit.
  Nu bliver det bare lige koldt nok. Til foråret, laver jeg helt sikkert en tur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - tre sjæle en tanke :-) Jeg er så meget på, hvis du laver en tur ude i den skønne natur ved dig :-) Og selvfølgelig hedder det walk&knit og ikke knit&walk.

   Slet
 2. Så må I altså komme her forbi, hahaha :-)) Ikke fordi jeg på NOGEN måde tvivler på jeres walk & knit evner, men jeg kan nok ikke helt lade være at fnise ved tanken. God weekend Tina! Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh ja - jeg foreslår så, at vi tager hærvejen! Det er i det mindste ligeud :-D Hvilket syn!

   Rigtig god weekend til dig også, Mette!

   Slet
 3. http://enafdagene.blogspot.dk/search/label/historie
  Jeg lavede faktisk en gang et indlæg om den historiske kunst at udnytte tiden mens man går- tiden skulle jo nødig spildes i gl. dage altså :-) så de har nok gået på hærvejen og bundet hoser i gl. dage.. måske kunne det indføres i fitnescentret på på langsomt løbebånd... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for link - det glæder jeg mig til at læse! Ha ha - slow-fitnes, hvilket syn!

   Det er ret interessant med det gang-strikning. Jeg har en fornemmelse af, at det dels var et spørgsmål om at bruge de lyse timer, dels også blev set som en form for meditation. Men jeg ved ikke så meget. Gætter mest. Vil rigtig gerne vide mere...

   Slet

JUHU! Skriv endelig løs - intet er for lidt eller for meget!

Hvis ikke du kan kommentere herinde, så er du altid meget velkommen til at kommentere inde på min facebook-side i stedet for (søg efter tichtachen - hvis du LIKER siden, får du også besked når der er nyt på bloggen). Du kan også finde mig på Instagram som @tinatichtach

KH
tina